Planetele nu mint niciodata-citeste horoscop zilnic

Interpretarea semnelor zodiacale nu este neaparat o arta precisa, insa din experienta am observat ca, atunci cand astrologul lasa o previziune despre zodia mea, este probabil ca acel lucru sa se adevereasca. De aceea, m-am abonat la un horoscop zilnic pentru a avea, in fiecare zi, stirile actualizate despre zodia mea. Am fost initiat in aceasta arta de catre prietena mea cea mai buna care mi-a aratat cum functioneaza un horoscop zilnic, lucru care m-a ajutat sa inteleg tainele acestei arte.
Pentru a avea acces la un horoscop zilnic nu trebuie sa platesti sau sa te duci intr-un loc special, ci este de ajuns sa vizitezi un site de specialitate precum zodiacool.ro si te poti abona in mod gratuit. Cele 12 zodii lucreaza in moduri stiute doar de planete si de cei care studiaza acest fenomen.
Caracteristicile zodiacului sunt exprimate prin cele 12 semne care apartin fiecarei luni si fiecarei perioade din an. Cele 12 zodii sunt impartite in 4 elemente principale care formeaza viata pe pamant. Avem zodii de apa, zodii de aer, zodii de foc si zodii de pamant. Aceste zodii au diverse caracteristici si fiecare semn zodiacal are o personalitate proprie, pe care o transmite persoanei care s-a nascut sub constelatia respectiva.
Nu este de mirare ca persoanele cu zodiile de pamant sunt mai stoice si traditionale, pa cand zodiile de aer sunt inovatoare si vorbarete. Acestea sunt mici detalii care ne fac unici. Chiar daca doua persoane sunt nascute sub aceeasi zodie asta nu insemana ca vor reactiona la fel sau ca vor avea acelasi destin in viata.
In categoria zodiilor de apa intra Pestii, Racii si Scorpionii. Aceste trei zodii sunt pe cat se poate de diferite, desi apartin elemntului de apa, fiecare are personalitatea sa. Pestii sunt foarte creativi, pasionali si au foarte multa imaginatie, Scorpionii se spune ca sunt sezuali, curajosi si misteriosi iar Racii prefera sa ramana in situatii care ii amintesc de confortul de acasa.
Zodiile de foc sunt la polul opus fata de zodiile de apa, deoarece nativii acestor zodii trebuie sa fie mereu in centrul atentiei iar cel mai bun exemplu este zodia Leu, care isi doreste atentie din partea tuturor. Nativii din zodiile de foc au si partea lor pozitiva, fiind foarte loiali si devotati prietenilor si apropiatilor. Berbecii sunt cei care se aprind cel mai usor. Sagetatorii, precum semnul reprezentativ zodiei, Centaurul, sunt mereu pe picior de placare, in cautare de experiente noi.
Zodiile de pamant sunt cele care cu greu renunta la traditii si prefera un ritm de viata mai lent fata de zodiile de foc sau cele de aer. Nativul Taur este prima zodie de pamant si, asemenea animalului care ii reprezinta, acesti nativi sunt calmi, le place mancarea buna si armonia. Taurii sunt mari iubitori de muzica si rar se supara, dar si cand cineva ii supara, cel mai bun lucru pe care poate sa il faca este sa fuga. Cei din zodia Fecioara sunt persoane timide, la locul lor care isi fac treaba cu precizie si meticulozitate. Latura negativa a Fecioarelor este ca pot deveni obsedate de curatenie si tabieturi. Capricornii se numara printre cele mai vechi semne zodiacale si sunt inteleptii zodiacului. Deseori asociati cu Saturn si Zeul Timpului, Capricornii sunt persoane muncitoare si rabdatoare, insa au si o latura negativa pe care o exprima prin racire fata de persoane, de societate si prin comentarii rautacioase.
Zodiile de aer, in schimb, sunt cele mai prietenoase si vorbarete din tot zodiacul, deoarece, precum aerul acestea isi schimba opiniile pe moment si stiu cum sa le vorbeasca tuturor pentru a intoarce totul in favoarea lor. Gemenii sunt cei mai vorbareti, dar si cei mai complicati, deoarece deseori parca sunt doua persoane intr-un singur corp. Balantele sunt acelea care, de obicei, se fac placute in societate, dar au defectul de a vorbi mult si prost, iar Varsatorii sunt cei mai diferiti, fiind creativi si originali, dar care prefera si singuratatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *