Pentru o ținută de vis, poartă o salopetă de damă!

A sosit primăvara și încercăm să purtăm ținute cât mai lejere, cât mai drăguțe, nu? Așteptam acest anotimp, așa cum aștept vara…Să mă îmbrac cât mai comod, într-o rochiță și o pereche de sandale cu talpă joasă, sau o fustă și un tricou. Dar…mai avem puțin până atunci.

Momentan, va recomand salopete de damă. De zi, de seară, cu mânecă lungă sau fără mânecă, în culori intense sau din contră neutre, casual sau elegante, foarte ușor de purtat și accesorizat. Să porți o salopetă este o alegere destul de îndrăzneață, în ton cu moda, extrem de apreciată și de admirată.

Când putem purta salopetele de damă?

Salopetele pot fi purtate în orice împrejurare.  Însă pentru a fi purtate corect, trebuie să alegem o croială, un design, dar și accesorii pe măsură. Salopetele pot fi purtate la petrecerile de tip cocktail, în club sau în aer liber. De asemenea o salopetă din denim poate fi purtată în ținutele casual.

Un mare avantaj al salopetei este acela că îmbină utilul cu plăcutul, moda cu confortul. De asemenea, ne oferă foarte multe posibilități de purtare și asortare. Salopeta poate fi purtată cu o jachetă deasupra, sau pe sub pulovere, peste cămăși sau bluze cu maletă sau alte piese de sezon.

Salopeta bej dama cu pantaloni trei sferturi

Salopeta poate fi purtată ca atare, având darul de a alungi silueta, creând o linie verticală continuă, putând înlocui cu succes o rochie elegantă la un eveniment mai mult sau mai puțin formal.

Anul 2017 a început în forță cu…salopetele de damă. Sunt feminine, sexy, elegante, puternice! Vei auzi în jurul tău: „Bravo, ai stil!” Și vei întoarce capetele după tine, vei fi admirată dar și invidiată de către femei. Salopeta este un must-have al acestui an, de aceea ți-o recomand. Este imposibil să fii fashion și să nu ai o salopetă în garderoba ta!

Salopeta bordo moderna cu buzunare laterale

Salopetele sunt extrem de versatile, cele mai bune alegeri pe care le poți face pentru a completa o ținută. Sunt sigură că te vei simți minunat, atât la petreceri, cât și în fiecare zi când o vei purta casual.

Ție îți plac salopetele? Nu ai purtat încă una? Atunci aruncă un ochi pe site și sigur vei găsi ceva care îți va plăcea!

Adresa ta de email nu va fi publicată.