Particip la Spring SuperBlog 2016!

superblog-spring-logo-01

Dragi prieteni, ţin va anunţ şi de această dată, voi participa la cea mai tare competiţie a bloggerilor, SuperBlog 2016 ediţia Spring 2016. Cum nici luna Martie nu lipseşte niciodată din postul Paştelui, aşa nici eu nu aveam cum ratez această frumoasă competiţie care începe pe dată de 1 Martie şi care se încheia pe dată de 11 Aprilie 2016. Se anunţă probe care mai de care mai sofisticate şi premii pe măsura aşteptărilor. Competiţia va fi cu siguranţă foarte mare însă la final toţi vom avea de câştigat, pe lângă experienţa frumoasă acumulată, cu puţin noroc vom putea obţine şi câteva premii frumoase şi un loc fruntaş în clasament. Sunt foarte curioasă ce loc voi ocupa şi de această dată în această frumoasă competiţie, dat fiind la prima paricipare din toamna am reuşit clasez în primii 50 de participanţi şi chiar am reuşit împuşc un premiu frumos la una din probe.

Dacă am reuşit atunci, poate voi ajunge şi de această dată finalist Spring SuperBlog 2016, va rog îmi uraţi succes şi susţineţi până la final. Iar pentru cei care deţin un blog şi sunt dornici de competiţie am un sfat prietenesc Participaţi şi voi la SuperBlog măcar o dată în viaţă, doar aşa veţi vedea ce însemna cu adevărat un concurs de bloggeri ,veţi cunoaşte prieteni, veţi câştiga experienţă şi  veţi descoperi calităţi pe care nu credeaţi le aveţi!

Eu sper din tot sufletul rezist până la finalul acestei competiţii, sper ridic la înălţimea aşteptărilor celor dragi şi reuşesc scriu articole bune care facă mă simt mândră de ceea ce fac cu dragoste şi cu multă muncă.

Aşa înceapă Spring SuperBlog 2016 ! Mult succes în primul rând mie şi tuturor celor care se încumetă participe!

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *