Oja semipermanenta vs. gel lac? Ce sunt si care e cel mai bun produs pentru manichiura profesionala

Cand vrei sa ai unghii cu un aspect estetic placut si foarte rezistente poti sa le dai cu o oja de calitate, poti aplica unghii false cu gel sau poti folosi oja semipermanenta.

Dintre aceste solutii ultima este cea mai populara, mai ales ca preturile pentru acest tip de oja semipermanenta sunt mici, se gasesc o multime de variante de culoare si textura pe piata, aplicarea si indepartarea ei este mai simpla decat va puteti inchipui, nu aveti nevoie la aplicare decat de ceva pricepere si rabdare si o lampa uv.

Oja semipermanenta va ajuta sa aveti unghii mai rezistente, care nu se mai exfoliaza si nici nu se zgarie atat de usor, unghii cu forme si lungimi diverse, aplicarea dureaza mai putin de 45 de minute, unghia nu are de suferit atunci cand se indeparteaza oja. Pe piata exista insa doua tipuri foarte asemenatoare de substante care permit obtinerea unei manichiuri mai ingrijite si mult mai eficiente.

Pe de o parte avem gelul lac, un gel care seamana cu o oja, pe de alta parte avem oja semipermanenta, un hibdrid intre gel si oja cu pensula.

Oja semipermanenta, mai avantajoasa decat gelul lac

Oja semipermanenta este rezistenta si stralucitoare, tine pana la trei saptamani fara o aplicare ulterioara, gelul tine pana la patru saptamani, oja este mai groasa la aplicare, gelul lac are pigment ceva mai mult si acopera mai bine dupa prima aplicare.

Ambele tipuri de substante se aplica sub actiunea razelor UV, ai nevoie de mai multe straturi pentru o ingrijire profesionista a unghiilor, oja nu trebuie pilita, gelul lac se indeparteaza raid, si gelul si oja permit manichiuri originale cu diverse culori si texturi.

De departe insa oja semipermanenta este mai ieftina, mai economica, nu mai e nevoie sa mergi la salon, economisesti timp si bani, efectul obtinut acasa e la fel de bun ca acela de la salon.

Aplicarea acestui tip de oja nu depinde de o anumita grosime a unghiei, este ideala pentru unghii cu probleme de exfoliere, in urma aplicarii ei scapi de denivelari si aspect neingriji in cazul unghiilor.

Kit Unghii va propune produse de la producatori de top si transport rapid pentru toate produsele de pe site

Pe Kit Unghii, magazin online cu o gama diversa de produse de ingrijire si infrumusetare se gasesc peste 370 de produse de tipul oja semipermanenta, cu diverse culori si texturi, reduse cu pana la 50% in aceasta perioada. Ojele au diverse tipuri de finisaje, sunt produse in Italia, Germania, Anglia, textura este lichida, se intaresc imediat sub actiunea lampilor UV sau LED, cantitatile oferite sunt suficiente pentru mai multe aplicari succesive.

Sticlutele in care sunt ojele au design modern si practic, au capac care inchide ermetic sticla, pe capac se vad culoarea si textura ojei din sticlute. Transportul este gratuit in toata tara la Kit Unghii, daca valoarea coletului depaseste 200 de ron, la fiecare comanda online sau telefonica se primesc si cadouri surpriza, coletele ajung in siguranta la destinatari prin posta sau curier rapid.

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *