Ochelarii de soare perfecti indiferent de anotimp

Știm cu toții cât este de greu să alegi un cadou pentru o persoană dragă! Mai ales cand vine vorba despre persoana iubită reușim cu greu să ne decidem asupra unui lucru deosebit și de efect. Însă o pereche de ochelari de soare de calitate superioară sunt sigură că va fi un cadou inspirat. Un astfel de cadou i-am făcut și eu soțului meu de Crăciun. Haideți să vă arăt ce ochelari de soare am ales pentru alesul inimii mele și o sa vă spun și de unde i-am achiziționat.

Unde găsim ochelari soare bărbați de calitate ?

Am văzut de curând pe rețelele sociale o pereche de ochelari de la Trendhim și imediat mi-am dorit să ii iau soțului meu. Nu am mai stat pe gânduri și i-am comandat o pereche de ochelari și accesorii potrivite pentru aceștia.

Știam deja că produsele de la Trendhim sunt de calitate și nu m-am îndoit nicio clipă de calitatea acestora. În afară de faptul că sunt de calitate superioară acești ochelari sunt absolut superbi. Ramele sunt din plastic însă se poate vedea cu ochiul liber că este un plastic de calitate . Lentilele au filtru UV și protejează ochii foarte bine de razele solare. Bineînțeles că i-am probat și eu iar dacă mă întrebați pe mine v-asputea spune că sunt ochelari unisex . De când i-am ales pentru el m-am gândit că îi voi purta eu dacă soțul meu pretențios va avea ceva de obiectat asupra acestor ochelari. Din păcate ….nu am avut eu norocul asta. Ochelarii îi vin super bine, as putea spune că sunt chiar mișto.

Abia aștept să vină vara și să ii poarte,deși la cum e vremea în ultima perioadă sunt sigură că va avea ocazia să îi folosească și mai curând. Când va sosi vremea îi voi imprumuta și eu pentru că nu mă pot abține.

Ce părere aveți despre acești ochelari? Mie îmi plac foarte mult și din câte mi-a zis soțul meu și lui îi plac foarte mult.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *