Oare exista cuplul perfect?

Traim in secolul viteze, mereu pe graba, mereu suparati, ingandurati si nervosi. putine sunt momentele in care ne oprim din drumul nostru si ne multumim cu ce avem. In viata de cuplu apar mai mereu discutii de la lucruri simple, probleme mai grave uneori riscam sa distrugem tot ce avem in cateva minute fara sa ne dam seama ce facem de fapt. Sunt foarte multe cupluri care se despart in fiecare zi. Sunt familii cu copii care in loc sa isi dezvolte problemele cu calm, sa mearga la terapii de cuplu cu un psiholog depun actele pentru divort fara sa stea pe ganduri. In urma unei casnicii esuate pot suferi foarte mult atat sotul cat si sotia dar cel mai mult sufera copiii. Barbatii cred ca trec mai repede peste o despartire, unii apeleaza la escorte, altii isi ineaca amarul in bautura sau unii dintre ei isi refac viata cat ai zice peste cu o alta femeie fara sa stea prea mult pe ganduri.

Uneori stau si ma gandesc daca exista oare cuplul perfect? Din punctul meu de vedere nu cred ca exista familia perfecta. Cu totii avem probleme, unele mai mari, altele mai mici, insa depinde foarte mult de noi cum ni le rezolvam. Consider ca orice om e sortit greselii si ca toti avem defecte.  O viata de familie nu inseamna numai lapte si miere, zile senine cu mult soare. Sunt momente in care fiecare dintre noi gresim, ne certam uneori fara sa ne gandim prea mult, suntem obositi, stresati, chletuielile sunt mari, banii nu mai au nicio valoare.

Sunt insa multi care pozeaza in familia perfecta. Uneori am avut ocazia sa ii cunosc pe unii din ei si ce credeti? Tocmai cei care se falesc cu o relatie fara cusur au cele mai mari probleme. Sunt familii „moderne” care in fata lumii par ca nu au nici macar o problema de cuplu dar care in spatele imaginii imaculate ascund secrete grave. Nu am fost si nu voi fi niciodata de acord cu pastrarea unei imagini perfecte de dragul cuiva, sunt si voi fi intotdeauna fidela sinceritatii si respectului reciproc. In caz ca apar alte persoane intre noi si nu ne mai intelegem sunt de principiu ca mai bine isi vede fiecare de viata lui fara sa ne mintim unii pe altii.

Voi ce parere aveti despre cuplul perfect? Oare exista?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *