O zi buna se cunoaste de dimineata!

Cafeaua, acea licoare magica ce ne trezeste la realitate in fiecare dimineata este mica mea placere vinovata fara de care nu as putea sa imi incep diminetile.

Si cum ziua buna se cunoaste de dimineata si viata noastra este rezultatul alegerilor noastre o sa va povestesc putin cum decurge pentru mine o zi perfecta. Trebuie sa incep prin a va spune ca sunt mandra de alegerile mele. Sotul meu este persoana pe care Dumnezeu mi-a scos-o in cale si este categoric cea mai buna alegere a mea. M-am bazat pe instinct si mi-am lasat inima sa decida atunci si nu regret nicio o clipa decizia luata.Inclin sa cred ca ne completam reciproc si suntem facuti unul pentru celalalt. Diminetile noastre incep intotdeauna la fel, ne intelegem din priviri si ne incepem diminetile impreuna, savurand o cafea buna, preparata din suflet, cu suflet.

Ca diminetile noastre sa fie perfecte aveam nevoie de un aparat de cafea care sa ne furnizeze licoarea magica perfecta de care avem nevoie zi de zi. Si l-am gasit este vorba despre Espressor automat Philips EP2235/40 Golden Brown din Gama 2200.

Trebuie sa recunosc ca ne-am bazat pe instinct si atunci cand am ales magazin online magNET.ro ca furnizor de dimineti fericite. De ce spun asta? Pentru ca acum ceva timp am decis impreuna cu sotul meu ca avem nevoie de un espressor automat Philips cu râșniță ceramică 100%, care rajneste imediat cafea boabe aleasa cu atentie de noi doi dupa gustul si pofta inimii noastre. Amandoi adoram mirosul de cafea proaspat rasnita si din acest motiv nu puteam alege altceva. In plus sistemul de spumă de lapte fină cu LatteGo este absolut minunat. Acest aparat de cafea are presiune 15 bari, functioneaza atat cu cafea boabe cat si cu cafea macinata, ajustează concentraţia şi aroma băuturii, dispune de filtru de apă AquaClean si carafa LatteGo de 260 ml. Poti alege sa il personalizezi in functie de nevoile tale. Are 3 setări ale temperaturii, 12 setări ale măcinării fin spre grunjos, 3 setări ale intensității aromei. Cafeaua este si va fi un preparat desavarsit cu ajutorul acestui espressor. Spuma fina si cremoasa, usor de curatat, usor de folosit, ecran tactil, cafea ce isi pastreaza prospetimea timp indelungat, garantie indelungata de pana la 20.000 de cesti de cafea sunt numai cateva dintre caracteristicile ce m-au convins ca acest produs este unul bun.

Este cu siguranta aparatul care iti ofera placerea cafelei si frumusetea varietatii.

Acest articol participa la proba a 4 a din SuperBlog 2019.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *