O seara perfecta incepe cu Farmec

În sfârşit am reuşit am parte de o baie adevărată cu multă spumă care dureze mai mult de 3 minute. Cum 3 minute? Păi în ultima vreme am avut parte numai de duşuri „chinuite” întrerupte de un plânset de copil sau de strigătul disperat al soţului când nu mai ştia ce mai facă cu copiii.

Am profitat din plin aseară de un moment de răsfăţ numai pentru mine. După ce au adormit copiii am trecut la o partidă de epilat rapid cu noua cremă depilatoare cu Argan de la Farmec, cremă care mi-a făcut-o soţul cadou pentru a nu mai face scandal nu mai am timp ajung la salon.

 

Am aplicat crema imediat pe picioare, axilă şi în timp ce acţiona în cele 3 minute am făcut puţină ordine la baie, am şters oglinda, am spălat chiuveta şi toaleta  tot nu apucasem în timpul zilei fac aceste lucruri. Minunat nu-i aşa? Am îmbinat utilul cu plăcutul în doar 3 minute.

După ce a trecut timpul am îndepărtat crema simplu sub duş iar rezultatele m-au uimit de-a dreptul, am scăpat de părul inestetic de pe picioare, pielea mea a rămas catifelatăhidratata datorită uleiului de Argan din care este făcută această crema depilatoare rapidă.

Dacă am văzut nu se aude niciun plânset de copil, am decis umplu cada cu spumă şi îl chem şi pe soţul meu vadă şi el efectele minunate ale cremei. A acceptat imediat provocarea şi a venit pregatit şi cu o sticlă de şampanie.
A fost o seară minunată cu mult Farmec pe care o merităm amândoi  pe care sper o repetăm în curând.

Astăzi m-am decis citesc puţin despre nouă gama Farmec, soţul meu mi-a spus şi doreşte şi el o piele catifelată ca a mea şi voia chiar îmi „fure” crema minune şi se epileze şi el. Bine nu l-am lăsat!

 

Spre surprinderea mea am descoperit tot la Farmec o cremă depilatoare pentru bărbaţi. Crema este îmbogăţită cu extract de Boswellia Serrata si are proprietǎţi dezinfectante, antiiritante, antiseptice şi antiinflamatoare.

În total sunt 4 creme depilatoare în nouă gama Farmec :cremă depilatoare cu extract de Orhidee destinata persoanelor cu piele normală; cremă cu extract de Vanilie pentru piele sensibilă; cremă depilatoare cu extract de Zmeură destinată adolescenţilor; cremă cu extract de Argan pentru piele deshidratată  şi pentru depilare rapidă şi crema depilatoare pentru bărbaţi cu extract de Boswellia Serrata.

De dată aceasta îl aştept pe soţul meu folosească crema lui fermecată şi îi testez eu eficicacitatea, astfel vom avea parte de o altă seară cu Farmec, asta dacă ne vor permite copiii sa ne facem iar de cap.

Avem o viaţă frumoasă însă de multe ori uităm apreciem frumuseţile vieţii şi avem grijă de noi, de felul în care arătăm, astfel reuşim ne îndepărtăm unul de celălalt şi să devenim ca doi străini. Astfel de momente cu Farmec sunt binevenite într-o relaţie care au rolul de a reaprinde flacăra pasiunii care  semne se stinge uneori.

Întradevăr sunt multe lucruri ce pot fi făcute în 3 minute, ne putem epila, ne putem pensa, putem ascultăm melodia noastră preferată, putem ne bem cafeaua sau ne ocupăm de gospodărie şi de copii.

Într-o zi obişnuită din viaţa mea pot fac patul, le prepar piticilor micul dejun, aspir, aerisesc, fiecare activitate îmi poate lua cel puţin 3 minute , timp în care crema minune îşi poate face liniştită treaba fără incomodeze în vreun fel, astfel mă pot ocupa si de casă, de copii si in acelasi timp de pielea mea sa fie mereu hidratata si frumoasă.

Acest articol participă la Spring SuperBlog 2016.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *