O cafea buna aduce un plus diminetii tale

Primul gand care sclipeste dimineata in gandul oricarui bautor de cafea este cand si unde isi va servi serul magic in ziua respectiva. Cafeaua reprezinta pentru multi o gura de aer fara de care nu isi pot incepe ziua.

Indiferent de vremea de afara, ceasca de cafea este savurata in fiecare zi, chiar daca este iarna si aroma se raspandeste in toata casa prin aburii fierbinti ce se imprastie prin casa si continutul cald incalzeste atat corpul, cat si sufletul, chiar daca este vara si se serveste ice-coffee.

Aparatul de cafea, parte din familie

Alaturi de obiectele indispensabile din casa, precum frigiderul, cuptorul, in aceeasi categorie se poate integra si aparatul de cafea care este folosit zilnic sau chiar de cateva ori pe zi.

Fiecare se obisnuieste cu gustul cafelei de acasa, facuta special pentru ei si orice modificare poate fi mai mult sau mai putin acceptata. Schimbarile sunt destul de dificile si nu mereu necesare. In vederea aparatelor de cafea, durata lor de viata poate varia, in functie de calitate si uz. Momentul in care aparatul se strica, nu sunt multe variante de reparatie, exceptie de la acest lucru facand-ul un centru de cafea.

Cafea Plus este centrul de cafea care ofera produse de calitate in materie de cafea si ceaiuri, dar ofera si reparatii pentru aparatele de cafea. In judetul Suceava acestia primeaza in materie de reparatii automate de cafea, oferind si asistenta tehnica pentru anumite marci.

Avand in vedere ca nu toate garniturile sunt potrivite pentru marci diferite de aparate, acestia ofera asistenta si reparatii specific pentru aparate de la anumite marci. Exista in acelasi loc si service, dar si piese ce pot fi achizitionate, in cazul in care este nevoie. Tot ce presupune serviciile Cafea Plus inseamna calitate premium, intrucat aici pot fi remediate problemele mecanice, vizibile cu ochiul liber, dar si cele de natura electrica ale aparatelor de cafea.

Acestia sunt printre puținii care dispun de piese automate de cafea, dar si care repara defectiunile diverse. Este important nivelul de atentie si profesionalism cu care se efectueaza reparatia aparatului de cafea, pentru a evita ca intr-o saptamana sa se apeleze din nou la un specialist. Alegeti intelept in materie de reparatii, deoarece un pret foarte scazut poate rezulta o performanta la fel de scazuta. Pentru a evita aceste aspecte apelati la Centrul de Cafea pentru ca ei dispun si de materialele necesare si de oameni capabili.

Aparate de cafea si produse aferente

Alaturi de gama de produse de aparate si piese pentru aparate de cafea, acestia dispun si de o gama de produse de calitate, pentru un gust adevarat al cafelei. Daca placerea ta de dimineata sau chiar din timpul zilei este o cafea gustoasa, aici este locul in care poti gasi una dintre cele mai bune cafele.

Dupa masa este binevenit si un ceai gustos pe care il poti achizitiona tot de la Centrul de Cafea, in combinatii de arome diferite, in pachete de 100 de plicuri sau mai putine, alaturi de cutie pentru depozitarea acestora.

A bad day with coffee is better than a good day without it!

Contact:

comercial(at)cafeaplus.ro

tehnic(at)cafeaplus.ro

0754.417.342 (vanzari aparate)

0744.298.362 (vanzari piese)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *