O altfel de poveste de dragoste

Sa ne prezentam. Noi suntem Pufosul si Pufoasa, un fel de domnul si doamna Smith, varianta romaneasca, updatata de-a lungul timpului mai ales in ceea ce priveste partea exterioara. Noi doi nu suntem spioni nu ne impuscam si nu ne amenintam ca in celebrul film pe care il stiti cu totii dar avem si noi o poveste incitanta de dragoste pe care vreau sa v-o povestesc astazi.

Ne-am cunoscut in urma cu ceva timp la raionul de branzeturi in magazinul unde lucra Pufosul meu. Incerca din rasputeri sa ma convinga sa cumpar o branza cu smantana light care era  aproape de expirare (voia sa scape de ea) . Auzi la el ce argumente stupide imi prezenta el mie atunci!…..crema de branza pufoasa de la Delaco are continut ridicat de grasime iar o domnisoara frumoasa ca mie nu ar trebui sa se riste sa consume grasimi ca peste cativa ani o sa se depuna si nu crede ca as vrea sa fiu grasa,frumoasa si pufoasa.

In ziua aia mi-a zis pentru prima data pufoasa si m-a cucerit pe loc. Auzi la el ce imi zice? Eu grasa? Nu credeam vreodata ca voi deveni pufoasa, nicidecum grasa. Ca sa il conving ca se inseala si sa ii fac in ambitie mi-am umplut frumos cosul cu toate sortimentele de branza de la Delaco si l-am pus pe el sa care cosul pana la casa de marcat. Ca un gentlemen adevarat nu m-a refuzat si nici nu a mai comentat nimic la adresa cumparaturilor mele. Ca drept multumire l-am invitat si pe el la mine acasa ca sa mancam impreuna branzica pufoasa si delicioasa de la Delaco. Din acea zi a venit la mine acasa si nu a mai plecat niciodata, a devenit pentru totdeauna Fan Branza iar frigiderul nostru este in permanenta dotat cu cea mai buna branza din lume.

Anii au trecut si noi doi am devenit mai apropiati si mai pufosi ca oricand. Odata cu trecerea timpului din cauza traiului prea bun si poate al altor cauze externe mai mult sau mai putin cunoscute a inceput usor sa se depuna ba pe aici ba pe colea cate un kilogram in plus, burticile noastre fericite au inceput sa se faca remarcate si aripioarele ne ajuta sa fim mai rotunjori si mai frumusei ca oricand. Obrajii nostri nu mai sunt ca la inceput au capatat si ei contur. Noi ne-am mai schimbat de-a lungul timpului insa ce a ramas neschimbata este dragostea noastra neconditionata pentru branza, respectul si talentul nostru de a fi Pufosul si Pufoasa un cuplu fain care rade, glumeste, se tachineaza si se iubeste mai mult pe zi ce trece. Era sa uit ce e mai important fructul dragostei noastre cei doi pufosei care ce credeti? S-au abonat si ei la cea mai pufoasa branza. Mai mult de atat s-au apucat sa colectioneze pufosenii una cate una si nu vor se se opreasca pana nu vor avea acasa intreaga colectie de pufosenii. Ce parere aveti despre ei?

Acest articol participa la proba cu numarul 2 din Sping SuperBlog 2017.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *