O altfel de declaratie de dragoste!

Se intampla adesea sa vrei sa surprinzi persoanele dragi din viata ta cu ceva nou,inedit. Din lipsa de timp si din cauza problemelor de zi cu zi, uitam sa le spunem celor dragi ce simtim, uitam sa ne aratam recunostinta, sa le spunem „Te iubesc,”uitam sa ne imbratisam sa ne sarutam de noapte buna. Nu realizam uneori cat de mult inseamna pentru ei o vorba buna spusa la momentul potrivit. Sarbatorile ne bat la usa si aceste carti personalizate sunt cu siguranta un cadou inspirat pentru familie si prieteni. Un cadou cu o mare valoare sentimentala va fi intotdeauna apreciat si valoreaza mai mult decat alte bunuri materiale. Un parfum , o bluza, o bijuterie pot bucura pe moment o persoana draga insa acestea nu se vor ridica niciodata la valoarea unui cadou personalizat.

Fericirea vine din lucruri marunte!

Zilele trecuta sotul meu a primit cea mai frumoasa carte personalizată pe care am realizat-o vreodata. O carte cu cele mai frumoase personaje (noi doi) si cu povestea noastra de iubire. Fila cu fila reprezinta viata noastra in imagini . O parte din amintirile noastre cele mai frumoase la un loc formand o poveste fericite pe care am trait-o si o traim in continuare. I-am daruit-o cu mult drag fara sa am vreun motiv anume. Initial voiam sa io daruiesc de sarbatori, sa i-o pun sub brad sau langa ghete insa nu am mai avut rabdare pana atunci. Chiar daca am ascuns-o o seara , a doua zi nu am mai putut sa rezist si i-am daruit-o.

S-a bucurat foarte mult de cadou. Nici nu avea cum sa nu se bucure. E prima noastra carte personalizata si are o insemnatate aparte pentru noi. Reactia sotului meu la vederea cadoului mi-a confirmat inca o data ca fericirea vine din lucruri marunte. Bucuria a fost de ambele parti, el a primit un cadou la care nu se astepta , cand nu se astepta iar eu am fost foarte bucucoasa ca am daruit ceva atat de special. Nimic nu se compara cu bucuria de a darui un cadou special, apreciat de cei din jur. Decat sa ii cumpar sotului meu haine, accesorii sau parfumuri consider ca ma facut cea mai buna alegere alegand acest cadou personalizat.

Trecuse ceva timp de cand nu ii mai facusem o declaratie de dragoste sotului meu iar aceasta carte a fost cadoul meu de suflet pentru noi. E un caodu de care ne-am bucurat amandoi.

Te iubesc” este declaratia de dragoste de pe coperta cartii personalizate daruite sotului meu iar filele acesteia vorbesc despre noi doi si despre fericirea noastra. Aceasta frumoasa carte are loc de cinste la noi acasa si pastreaza in siguranta pozele noastre si povestea noastra de dragoste.

De unde putem comanda carti cu personalitate?

Cand am vazut site-ul Carte cu personalitate m-am gandit sa le fac un cadou celor dragi. Am vrut intial sa fac o carte pentru mama, cu poze cu nepotii , poze de la nunta si de la botez. Am inceput sa o concep si am rasfoit zile intregi prin albume sa gasesc fotografiile potrivite. Am cautat pe laptop , pe calculator, in telefoane, pe hardul extern, pe stick-uri si carduri de memorie. Atunci am realizat cat de imprastiate sunt pozele noastre, nimic nu e la locul lui, plus ca multe poze le-am pierdut de-a lungul timpului. Am renuntat pe moment la cartea personalizata pentru mama pentru ca am ales o carte pentru iubit. Va urma cu siguranta si forma finala a cartii pentru mama si in scurt timp si o carte pentru copii. Aceste carti vor bucura persoanele dragi cat si generatiile viitoare ce se vor bucura de aceste frumoase amintiri.

Sarbatorile ne bat la usa si aceste carti personalizate sunt cu siguranta un cadou inspirat pentru familie si prieteni. Un cadou cu o mare valoare sentimentala va fi intotdeauna apreciat si valoreaza mai mult decat alte bunuri materiale. Un parfum , o bluza, o bijuterie pot bucura pe moment o persoana draga insa acestea nu se vor ridica niciodata la valoarea unui cadou personalizat. Aceste bunuri se uzeaza si vor ajunge sa se piarda in schimb o carte personalizata este o carte pentru generatii care va dainui peste ani si ani.

Viata noastra in fotografii!

„Ziua de 13 Iunie este cea mai norocoasa zi din viata mea….Pentru ca te-am cunoscut pe tine!”

„N-au trecut decat 14 ani de cand suntem impreuna…..Dar am impresia ca ne stim dintotdeauna”

„Uite cat de frumosi suntem impreuna….Cine ar fi crezut ca o sa iasa ceva atat de frumos din doi omuleti atat de diferiti?”

„Se spune ca iti poti da seama daca o femeie este sau nu fericita uitandu-te la zambetul ei. Ce crezi ca spune zambetul meu aici?”

„Iti multumesc ca existi in viata mea. Te iubesc!”

Acest articol participa la Proba 24. Ce cadouri oferim celor dragi? din SuperBlog 2019.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *