Nunta la cort, succes garantat!

Chiar daca am facut nunta cu 7 ani in urma inca visez la nunta perfecta. Se poate spune despre mine ca sunt o visatoare si chiar daca si nunta noastra a fost un eveniment reusit acum vad lucrurile putin altfel. Ma refer la faptul ca daca ar fi sa ma mai implic in organizarea unei nunti as alege fara doar si poate ca evenimentul sa aiba loc in aer liber, la cort. As alege corturi de tip Stretch ce se pot asambla foarte bine intr-o gradina si nu necesita autorizatie de construire si rezista foarte bine la intemperiile vremii. Iar luna de miere mi-as petrece-o in corturi de tip Bell in mijlocul naturii ca doi îndrăgostiți care își doresc sa petreacă timp de calitate unul cu celalalt.

De ce sa faci nunta la cort?

Din punctul meu de vedere nunta la cort este ultima fiță în materie de nunti, marea majoritate a vedetelor optează pentru o nunta în natura. În plus o nunta la cort poate fi mai intima, poți opta pentru o nunta mai restrânsă la care poți sa inviti doar persoanele apropiate asa nu te mai trezești cu persoane pe care nu le-ai văzut în viata ta în cea mai importanta zi din viata ta.
O nunta restrânsă dar cocheta în natura poate fi cel mai reușit eveniment organizat vreodată. Apelează la experți sau cumpăra chiar tu un cort pe care îl poți folosi la diferite ocazii sau îl poți instala pur și simplu în curte ca o frumoasa terasa acoperita sau pe post de foișor unde poți organiza cele mai tari petreceri aniversare.

În plus dacă deții o gradina generoasa sau ai în proprietate un teren drept scapi de costul chiriei iar dacă optezi pentru un cort Stretch nu mai ai nevoie de aprobări astfel economisești timp și bani.

Voi ce părere aveți despre nunțile organizate la cort? Ați fost sau ați organizat vreodată nunta la cort? Mie personal mi se pare o idee foarte bună, pare cea mai simpla și ieftina soluție pentru o nunta reușită. Nu-i asa? Dar corturile Stretch cum vi se par, ati cumpara unul ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *