Natura știe calea spre frumusețe

Marea majoritatea dintre noi avem mari probleme din prisma faptului că locuim în orase mari cu grad mare de poluare. Organismul nostru şi mai ales tenul are de suferit din cauza stresului de zi cu zi cât şi din cauza poluării din marile orase. Reziduurile de ardere de la maşini, produşii rezultaţi din industria satelită  a marilor oraşe, din şantierele de construcţii, cele menajere, contaminează solul, aerul  şi apa. Datorită poluării excesive organismul nostru suferă de afectiuni grave ale  organelor (plămâni, rinichi, sistem digestiv, neurologic, endocrin ) şi poate duce la boli foarte grave.

Poluarea cât şi îngrijirea neadecvată a pielii duce la  deteriorarea şi îmbatrânirea precoce a pielii şi în unele cazuri la boli foarte grave precum cancerul de piele. Pentru prevenirea şi combaterea acestor efecte negative asupra pielii Farmec ne vine în întampinare cu o nouă gamă de produse dermato-cosmetice foarte bune şi eficiente.

Tocmai din acest motiv vreau să vă vorbesc astăzi despre noua gamă Aslavital Mineralactiv, creată pe baza argilei 100% naturaleAvând beneficii: hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban, regenerarea celulară naturală, ce ne ajută zi de zi să avem un ten frumos şi sănătos.

Gama Aslavital Mineralactiv, ce conţine peste 20 minerale create toate pe baza argilei 100% naturale, netratate chimic, au rolul de a soluționa problemele tenului, pentru persoane cu vârste cuprinse între 25 și 40-55 ani. Această gamă de produse este exact ce am şi eu nevoie pentru tenul meu sensibil , usor iritabil.

Cu ajutorul unor ingrediente active de ultimă generație: Cobiodefender-ul EMR, complexul Ferulan bogat în acid ferulic protejează şi îngrijeşte tenul impotriva factorilor externi cauzati de poluare .Pielea, este scutul de protecţie  faţă de mediul extern, iar sensibilitatea ei creşte în contact cu poluarea şi astfel apar diverse reacţii alergice sau boli cutanate.

Putem preveni sau atenua impactul asupra pielii al mediului poluat cu ajutorul produselor potrivite pentru ten şi prin respectarea câtorva reguli simple de igienă.

Foloseşte pentru demachierea feţei o apă micelară cu Argilă de la Farmec! Pentru hidratarea şi îngrjirea pielii foloseşte o cremă de zi antipoluare de la Farmec ce îţi va lasa faţa fina şi catifelată iar ridurile fine vor disparea. Seara nu uita să folosesti o cremă cu efecte benefice pe timpul nopţii, o cremă netezire riduri de noapte este tot ce ai nevoie.

Nu uita că spălarea pe faţă cu apă de 2 ori pe zi, spălarea frecventă a mâinilor şi consumul zilnic de apă fructe şi legume proaspete, bogate în vitamine ajută la detoxifierea organismului.

Unde găsim noua gamă Aslavital Mineralactiv?

Aceasta gamă este disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară la preturi accesibile.

Natura știe calea spre frumusete iar Farmec nu face altceva decât să ne ajute să fim frumoase. Produse bune, cu ingrediente direct din natură sunt astăzi pe rafturile marilor magazine datorită tradiţiei şi ritualurilor românești de secole. Alege să fii frumoasa, alege Farmec şi noua gamă de produse cosmetice, gama Aslavital Mineralactiv !

Acest articol participă la proba cu numarul 21 din SuperBlog 2018.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *