MyLash – trend-ul anului in materie de gene false

Genele false au luat cu asalt lumea make-up artistilor, intrucat sunt accesoriile nelipsite din orice machiaj, de pe orice podium de prezentare. Si nu este de mirare, cu ajutorul genelor false poti sa obtii un look spectaculos, dar diferit, la orice ocazie.

Genele false au fost inventate in anul 1916, de catre regizorul american D. W. Griffith, pentru actrite ca Joan Crawford sau Marlene Dietrich in epoca de aur a cinematografiei, dar cunosc de-abia in zilele noastre un adevarat avant comercial. Datorita noilor tehnologii, genele false cunosc o dezvoltare uimitoare: un numar mare de modele in culori, forme si dimensiuni extrem de variate.

Recomandarea mea: MyLash Natural sunt gene false de tip banda si sunt confectionate 100% din par natural sterilizat. Datorita calitatii ireprosabile, sunt foarte usor de aplicat, se simt confortabil si sunt extrem de rezistente, fiind lucrate si pentru reaplicare. Pentru utilizari ulterioare este important sa depozitezi genele in cutiuta in care vin, deoarece asa se pastreaza curbura lor si le asiguri igiena corespunzatoare.

Eu folosesc doar doua produse MyLash si anume: gene false MyDarling si gene false MyLove si sunt extreme de multumita de ele, nu doar datorita raportului foarte bun calitate – pret, ci si a formelor naturale, care se ‘’contopesc’’ frumos pe genele mele naturale.

Cele mai usor de aplicat sunt genele false de tip banda, deoarece trebuie sa urmati doar 3 pasi simpli:

1. Masurati genele: puneti genele pe lungimea pleoapei. Daca geana este mai lunga decat linia ochiului taiati surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei.

2. Aplicati adezivul: aplicati un strat subtire de adeziv pe toata lungimea genelor false. Asteptati 1 minut.

3. Aplicati genele: aplicati genele false la baza genelor naturale. Mentineti presat cateva secunde pentru o lipire sigura. Acum va puteti bucura de un machiaj frumos, natural, pe placul vostru.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *