Manichiura cu geluri Uv la domiciliu

Salutare,

Pentru ca manichiura cu geluri uv este preferata mea, mi-am propus sa nu mai pierd timpul pe la saloane si sa aduc salonul la mine acasa. Ceea ce am si facut! Cum?

In primul rand mi-am achizitionat o lampa Uv de 36 W  pentru a usca gelurile UV si apoi am comandat gelurile speciale pentru a putea sa realizez o manichiura perfecta.

Am comandat de pe internet mai exact de la Paletutze.ro toate cele necesare pentru a realiza o manichiura profesionala cu geluri UV la domiciliu.

paletutze

In primul rand am comandat un set de 12 geluri colorate uv. M-au atras in primul rand culorile vii si variate si in al doilea rand pretul de numai 49 de lei pentru 12 geluri de cate 8 ml fiecare.

Tot de la Paletutze.ro am comandat un primer Sina cu uscare la ultraviolete, gramaj 14ml care se foloseste ca baza pentru pregatirea unghiilor inaintea aplicarii gelurilor uv.Acesta ajuta la intinderea uniforma a gelului si in acelasi timp face ca unghia sa fie rezistenta in timp.

Am mai avut nevoie de un un topcoat Sina pentru finisarea unghiilor care  confera protectie, rezistenta si stralucire de durata si  de un ulei cuticule Miley care are rolul de hidratare al  pielii din jurulul unghiei.Acest ulei are si rolul de a inlatura cuticulele si pielea moarta din jurul unghiei daca este folosit o perioada mai lunga de timp.

Pasi obtinere manichiura cu geluri UV

Primul pas este curatarea, taierea si pilirea unghiilor.

unghii

Pasul 2 aplicarea priemer-ului pe unghii dupa care se baga unghiile la lampa  ca sa se usuce timp de 2 minute.

Pasul 3 Aplicarea gelului colorat pe unghii. Acesta se usuca cu ajutorul lampii in 2 minute.

unghii 2

 

unghii 3

Pasul 4  Aplicarea top coat pe unghii

gel

Paul 5 Aplicare solutie cuticule

cuticule

Si rezultatul final de care sunt foarte mandra!

final

Ce parere aveti despre manichiura mea ? Vi se pare greu de realizat? Ati comandat pana acum de la Paletutze.ro?

final.1jpg

Facebook Comments

5 comentarii la „Manichiura cu geluri Uv la domiciliu”

  1. Eu creadeam ca este mai complicat sa iti faci unghiile cu oja semipermanenta. In situatia data voi incerca si eu pentru ca asa scad mult cheltuielile

  2. Eu am noroc ca vine o fata acasa in fiecare luna sa mi le faca…ca la cat timp liber am nu as reusi sa ajung la salon, dar nici eu singura sa le fac nu cred ca as putea. Felicitari pentru reusita!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord