La plimbare in fiecare zi!

Fie vara ,fie iarna trebuie sa iesim afara cu cei mici pentru a-i ajuta sa creasca frumos si sanatos. Atunci cand ai mai mult de un copil si vrei sa iesi la plimbare, lucrurile devin putin mai dificile, cel putin asa a fost in cazul meu. Eu sunt mamica de 3 copilasi minunati, Andrei are 8 ani, Stefan 6 ani si Laura a implinit zilele trecute 4 luni. Trece timpul atat de repede cand ai 3 copii incat nu ma pot plange ca intervine monotonia, sau ca m-as putea plictisi. Astazi am profitat de faptul ca afara era putin soare si m-am incumetat sa ies cu ei prin parc. Cum am reusit? Ei bine azi nu am mai luat caruciorul si am iesit cu bebe in bobocelul de la IA-MA CU TINE!

Acest Ssc Mama Bobocel Bojor IN S2 este absolut minunat bebe sta confortabil in el, este confectionat din materiale moi de calitate superioara si este foarte usor de folosit. Este un sistem de purtare ergonomic care spre deosebirte de un wrap elastic este mai usor de reglat si de purtat datorita faptului ca are prinderea in catarame si nu trebuie legat. Se poate folosi fara ajutor din partea unul alt adult. La prima vedere vazand cate curele si catarame de ajustare are, m-am gandit ca imi va fi foarte greu sa il reglez, din fericire nu a fost deloc asa. Acest bobocel este indicat pentru bebelusii de minim 4 kg si 52 cm si 18 kg. Laura a fost fericita in sistem, fiind la pieptul meu ,s-a simtit in siguranta si a fost protejata de vant si de frig.

Fiind un sistem ergonomic este confortabil si sigur pentru bebelus iar datorita bretelelor buretate este confortabil si pentru parinti. Greutatea copilului se distribuie uniform pe ambii umeri si sincera sa fiu m-am simtit foarte bine , nu m-a durut nici spatele, nici umerii si mi s-a parut mai usor de tinut in sistem decat sa o tin in brate. Astazi a luat-0 somnul in sistem in timp ce ne plimbam. Stiu ca o pot alapta in sistem asa ca ma voi incumenta si la drumuri mai lungi data viitoare fara sa imi fac griji ca i se va face foame.

Ne-a placut foarte mult plimbarea de astazi si cu siguranta vom iesi si zilele ce urmeaza daca vremea ne va permite. Recomand acest bobocel tututor parintilor de bebei care isi doresc sa isi poarte copilasii peste tot cu ei.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *