La cine apelezi pentru propriul tau magazin online?

Multi dintre noi ar raspunde la aceasta intrebare ca e bine sa apelezi la prieteni ca de fiecare data cand ai nevoie de ajutor..

Adevarat, asa e cel mai bine dar pentru lucruri cu adevarat importante care pot avea repercursiuni seriose pe termen lung cel mai bine e sa apelezi la specialisti, oameni cu un pachet de cunostinte bine dotat, care sa ti ofere solutii si servicii profesionale.

Zilele trecute am discutat cu un prieten care are un magazin de electonice si electrocasnice local despre deschiderea unui magazin online. Suntem prieteni foarte buni, de ani de zile si de fiecare data cand vrea sa ia o decizie importanta imi cere si mie parerea .

Mi a spus ca vanzarile nu mai merg la fel de bine ca in anii trecuti si ca majoritatea clientilor care vin in magazin , intreaba si despre posibilitatea de a cumpara online, motivand faptul ca ca timpul liber nu le permite  sa  se deplaseze pana la magazin de fiecare data pentru a cumpara ce au nevoie , plus ca e mult mai confortabil si mai rapid.

Este adevarat ca si mie imi place sa mi fac cumparaturile online si ii inteleg perfect pe cei care prefera magazinele online pentru cumparaturi.

Am ajuns impreuna cu prietenul meu la concluzia ca deschiderea unui magazin online nu mai poate fi amanata si tot ce mai trebuie sa facem este sa cautam o firma specializata care sa se ocupe .

Mi am amintit de o alta cunostinta care si a deschis de curand un magazin online si care e pe deplin multumit de firma care l-a ajutat sa l faca si am pus mana pe telefon si l-am intrebat.

De la el am aflat despre Media Grup, o echipa de oameni tineri si frumosi care te ajuta sa iti creezi propriul tau magazin online , cat mai simplu la costuri cat mai mici si care iti garanteaza un magazin online de o calitate superioara.

Folosesc ca si platforma UC-mag,o platforma completa de e-commerce menita sa satisfaca 100 % cerintele clientului putand fi configurata special pentru nevoile si cerintele fiecarui client in parte.

Ne am uitat impreuna pe site si am aflat despre functiile platformei UC-Mag ca sa vedem daca este intr adevar ceea ce avem nevoie.

Va prezint si voua cateva intre acestea:

  • platforma creata in PHP, MySql, JavaScript
  • administrare la indemana oricui fara cunostinte de programare web
  • catalog produse (pana la 10.000 de produse)
  • gestionarea comenzilor printr-o interfata prietenoasa
  • instrumente de marketing integrate (legatura cu retelele sociale, bannere, afiliati etc.)
  • SEO integrat (2 module)
  • analiza si rapoarte
  • setari avansate (functii speciale la cererea clientului)

Am ajuns la concluzia ca UC-Mag este ceea ce cautam. Asa ca noul magazin online va prinde contur in curand.

Voi la cine apelati pentru propriul tau magazin online?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *