La cine apelam pentru traduceri legalizate

Buna draga mea, acestea sunt traducerile legalizate de la Academia de traduceri, le-am primit astazi si sunt gata pentru a ne prezenta cu ele mai departe.Nici nu ma asteptam sincer sa fie gata atat de repede la cat de complexe si stufoase au fost insa personalul calificat de la Academia de traduceri a reusit sa ne surprinda intr-un mod foarte placut si de aceasta data. Trebuie sa recunosc ca nu e prima data cand apelez la ajutorul lor si niciodata nu m-au dezamagit, totul a fost facut ca la carte iar costul pentru aceste servicii nu a fost unul foarte mare.

Am auzit fara sa vreau discutia aceasta dintre colega mea de birou si sotul ei si pentru ca nu mi-am permis sa o intreb despre ce este vorba am intrat repede pe net sa vad cu ce se ocupa Academia de traduceri. Am reusit repede sa ii gasesc pe internet pe cei de la Academia de traduceri si am adlat cateva lucruri despre ei. Am aflat ca a fost fondata in anul 2005 de un singur traducator si ca la ora actuala sunt 300 de traducatori specializati care va stau la dispozitie pentru traduceri fie ele legalizate sau nu.

Daca si tu esti in cautarea unei echipe de traducatori profesionisti te invit si pe tine sa le ceri ajutorul celor de la ACdemia de traduceri si vei primi in cel mai scurt timp posibil o traducere exacta a documentelor tale.

Fie ca ai nevoie de traducerea unor documente medicale, unor documente juridice ei te vor ajuta, rapid si sigur, la preturi accesibile Academia de traduceri face o treaba nemaipomenita.

Au program de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 17:00 si ii pot contacta la numarul de telefon 0748 069 069
sau la umratoarea adresa de email contact@academiadetraduceri.ro. O alta metoda foarte eficienta de a intra in contact cu ei si de a afla un pret  este sa completati direct pe site un formular de contac. E foarte simpla aceasta metoda,  iti treci datele de contact, nume, prenume, un numar de telefon cat si date despre documentul ce urmeaza a fi tradus. Este foarte important sa treceti in formular date complete si corecte cum ar fi limba in care trebuie traduse, nr de pagini, daca este urgent sau nu cat si serviciul solicitat, traducere legalizata, autorizata, apostila, interpretariat . 
Apeleaza la Academia de traduceri chiar azi si nu te mai lasa „tradus” de amatori!
   

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *