La casa sau la bloc?

Am o familie frumoasa, 2 copii frumosi si sanatos si un sot care ma iubeste si ma respecta si pentru toate astea ii multumesc Bunului Dumnezeu.

In urma cu aproximativ 5 ani ne-am mutat si noi la casa noastra sau mai bine zis la apartamentul nostru insa parca nu suntem pe deplin multumiti. Atat eu cat si sotul meu ne dorim o casa cu curte, unde sa ne putem trai linistiti viata departe de agitatia orasului si de curiozitatile vecinilor.

Uneori simt ca nici noi nu mai stim ce ne dorim. Daca stam sa punem in balanta cheltuielile de la casa versus cheltuielile de la bloc iar batem in retragere si ne gandim si ne razgandim de o mie de ani.

Zilele acestea am discutat foarte serios despre achizitia unei case a noastre cu curte mare, cu loc de joaca pentru copii si mai mai ca ne incanta ideea.

Ne dorim foarte mult acest lucru si sper ca in curand sa se concretizeze acest vis.

Parca ii si vad pe cei mici alergand desculti prin curte , jucand fotbal, consumandu-si energia constructiv fara sa mai distruga lucruri, pereti si fara sa mai faca alte nazdravenii la care te astepti mai putin zi de zi.

Voi ce spuneti? Unde e mai bine, la blic sau la casa? Astept parerile voastre sincere in comentarii si poate reusim sa ne hotaram si noi odata pentru totdeauna!

Oana

La casa categoric, nu vei avea probleme cu celebrele „ore de liniste” si in plus vei avea o curte, poti lua copilului si un catel ceva fata de apartamenul la bloc unde este o adevarata bataie de cap.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *