Inelul de logodna este mai mult decat o alegere

Probabil ca daca ai ajuns in momentul logodnei sau spre asta va indreptati este clar ca stii ce presupune un astfel de moment. Este pana la urma inceputul asumarii unor responsabilitati ale vietii, devenind mai maturi, incercand un drum al vietii in doi, mai mult decat a alegere a unei bijuterii.
Dincolo de asta, inelul de logodna trebuie ales. Si daca se intampla sa iti spuna, nu te panica, asta s-ar putea sa fie de bine, in avantajul tau. Caci intentia nu este sa ruineze momentul acela delicios al cererii.

inele-de-logodna-in-stoc
Iata de ce este totusi bine daca iti va propune sa alegeti impreuna inelul cu pricina:

  • Inelul de logodna urmeaza a fi purtat aproape in fiecare zi, fiind acea bijuterie ce iti completeaza tinuta daca vrei. In orice caz, tine cont de faptul ca ai un stil ce te defineste per total si acesta trebuie sa iti fie ghid in alegere. Mai specific de atat, alegerea inelului trebuie sa aiba in vedere cum se defineste purtatoarea: stil sport, elegant, casual, smart casual etc. In functie de asta desingul este ales.
  • Tonul pielii. Scopul este sa pui in evidenta nu numai eleganta purtatoarei ci si inelul in sine caci el este la acest moment personajul cheie. Asadar, acest lucru il reusesti cand tii cont de textura pielii. Un inel din aur galben s-ar putea sa creeze impresia ca esti palida, in timp ce unul din aur roz iese automat in evidenta. Cele mai avantajate par sa fie cele cu o piele mai inchisa, dar vei gasi unul potrivit si tie, indiferent de situatii. Partea buna este ca poti face aceste diferente, cand el te lasa sa alegi ce iti place.
  • Inelul pretios cu diamant este de preferat. Au devenit clasice ideile de a combina metalul pretios cu pietre la fel de pretioase, asadar gama de inele de logodna cu diamant este de dorit. Alege nu numai in functie de buget, ci in functie de elementele sale definitorii ale calitatii: claritate, taietura, forma, carate. Crezi ca stie el despre princess cut? Sau care e diferenta cu heart shaped? Cel mai probabil va alege dupa pura placere si ce i se pare impresionant. Dar de fapt trebuie sa te impresioneze pe tine si mai mult decat atat sa te flateze si sa iti puna in evidenta mainile, stilul, eleganta, sarmul tau.
  • Cat despre marime – este de preferat sa verificati acest lucru cand mainile nu sunt umflate. Dar alege ceva nu foarte stramt pentru ca mici variatii vor exista mereu. In plus, atentie pe ce mana faci verificarea pentru ca nu este exclus sa ai diferente de marimi intre degetele de la mana stanga fata de cea dreapta. Pe ce mana vei purta inelul?

In stil modern, exista metode de a personaliza alegerile astfel ca inelul de logodna este un test estetic. Poate ca este mai de preferat ca tu sa stii ca va urma acest moment si sa alegeti impreuna bijuteria pretioasa. Astfel vei alege piatra integrata sau nu, cu textura stralucitoare a inelului sau nu; sunt atat de multe detalii incat nu ai crede. Pe cat de important este momentul acesta, pe atat de multa greutate are si inelul ales.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *