In cautarea fericirii!

Cu mari emotii m-am urcat in tramvai, desi ascultam muzica mintea imi era la marea intalnire, urma sa am parte de o intalnire fata in fata cu fericirea, sau cel putin asa mi s-a promis. Am coborat la Unirii si pana la cabina Zoot din Cocor am mers pe jos ( oricum alta variant nu exista – atunci cand nu ai masina personala ). Ma speria gandul ca nu voi gasi repede cabina dar planetele s-au alineat si mare mi-a fost suprinderea cand am vazut inca de la intrare scrisul mare cu negru ZOOT.

Predomina culoarea galbena, si sincer…se vedea chiar bine, am fost intampinata de doua persoana, un baiat si o fata, mi-am spus numele si fericirea mea se afla intr-o punga alba cu numele meu lipit pe ea. Baiatul a scos hainutele – doua geci, doua pentru ca am ales marimea L si XL, pentru ca asta e super la ei, comanzi produsul dorit si pui in cos gratuit marimea dorita plus alta marime pentru fi sigur ca gasesti exact ceea ce cauti.

Mi-au fost aratate ambele geci, si pompom-ul cumparat, apoi am luat produsele si am intrat efectiv in cabina de fericire. M-am amuzat cand pe un perete avea loc special amenajat pentru selfie, stiu ca este o moda, dar pe mine inca nu m-a prins acest val, am intrat in cabinele de proba si am inceput sa iau gecile pe mine, am ramas cu XL pentru ca acesta mi-a venit mai bine.

received_1222742891116132

M-am intors la birou din fata cabinei de fericire si le-am spus ca raman cu geaca marimea Xl, am primit factura, o mostra de ruj de la avon, o mostra de masca pentru par vopsit , revista si trebuie sa recunosc ca o doza mare de fericire.

poza2.jpg

Trebuie sa iti mai spun un lucru, in minte mi se formase ideea de magazin, acel magazin unde comanzi ceva si te duci sa ridici comanda, dar nu-I deloc asa, pentru ca nu este un magazin, aici sunt doar cabinele, locul unde ajung comenzile date si pentru a Evita returul sau mai stiu eu ce proceduri, te duci probezi, iei produsul si pleci acasa. Practic eviti toata partea grea si urata.

poza 1.jpg

Ador cabinele de fericire ZOOT, un concept bine gandit si perfect pentru oricine uraste sa stea sa caute prin magazinele clasice.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *