Importanta unui domeniu propriu si unui hosting de calitate!

Acum mai bine de 9 luni mi-am facut si eu blog pe o platforma gratuita si anume WordPress din dorinta de a mi indeplini visul de a scrie.

Am scris cateva articole din suflet si am ramas placut surprinsa ca unele dintre ele au placut publicului si am si primit laude si premii pentru unele dintre acestea.

Nici nu va puteti da seama ce bine ma simt ca imi pot folosi  pasiunea de a scrie si sa am si anumite beneficii datorita acestei pasiuni.

Tin foarte mult la aceste articole scrise pe blogul meu si sincera sa fiu nu am realizat niciodata ca aceste sunt in pericol datorita faptului ca beneficiez de o platforma gratuita.

DA. E adevarat. Am multe cunostinte din acest domeniu care s-au confruntat de a lungul timpului cu aceasta problema grava.

Nu as vrea sa mi se intample si mie acest lucru si de aceea o sa-mi iau masuri de siguranta de indata.

Mai exact o sa trec pe domeniu propriu adica o sa devin blogger cu acte in regula ­čÖé

Si pentru ca acest lucru sa devina posibil am apelat la Webrahost.

webrahost-logo

Cine este Webrahost?

Webrahost este un serviciu oferit de Webrasoft SRL.

Cu peste 10 ani de experien╚Ť─â ├«n domeniul g─âzduirii ╚Öi dezvolt─ârii aplica╚Ťiilor web Webrahost ofer─â servicii de g─âzduire web, ├«nregistrare domenii, g─âzduire email ╚Öi servere virtuale (VPS).

Ofera cele mai bune servicii pentru clien╚Ťi.

In momentul de fata gazduieste peste 1000 de site-uri ╚Öi are clien╚Ťi din toat─â Europa.Pentru a asigura cele mai bune servicii web, ╚Ťinem cont de urm─âtoarele principii:

Ce beneficii aveti daca alegeti Webrahost?

  • Site-ul t─âu va fi ├«ntotdeauna disponibil;
  • Datele tale vor fi ├«ntotdeauna protejate;
  • Serviciile oferite sunt accesibile ca pre╚Ť.

Cum se procedeaza?

Înregistrarea unui domeniu web e acum mai simplă ca niciodată.
Pasul 1 Verifici disponibilitatea numelui și comanzi ușor propriul tău domeniu web.
Numele domeniului tău web este foarte important. Un nume de domeniu bine ales ajută ca site-ul tău să poată fi găsit mai ușor cu ajutorul motoarelor de căutare și să poată fi memorat de către utilizatori.
Pasul 2.Alege pachetul de g─âzduire optim pentru site-ul t─âu. Activare imediat─â cu alocarea resurselor pe servere performante cu stocare redundant─â.

Pasul 3. Alege pachetul de g─âzduire potrivit Hosting shared la cele mai bune pre╚Ťuri cu un panou de control u╚Öor de folosit ideal pentru bloguri, siteuri sau alte aplica╚Ťii online.

Pachetele de g─âzduire web se activeaz─â automat, imediat dup─â finalizarea comenzii.

┬áAsa ca va invit si pe voi sa profitati de oferta Webrahost┬á Cel mai mic pre╚Ť pentru ├«nregistrare. Doar 25ÔéČ pentru domeniile comandate ├«mpreun─â cu un pachet de g─âzduire.
.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *