Ieri la grădiniță azi la clasa 0

Ma gândesc cu groaza când a trecut timpul, îmi aduc aminte și îmi trebuie mâinile la acest gând ca acum câțiva ani, Ștefan începea grădiniță, parca timpul a zburat și s-a teleportat în clasa 0. O mândrie pentru părinții lui și cu mare pot spune ca am doi băieți mari.

Andrei deja merge la școală, anul acesta a trecut pe clasa a 2 a. Pana incepe noul an scolar vreau sa iti povestesc cum ma pregătesc eu pentru anul scolar 2021-2022.

Fiecare an este diferit dacă ne gândim la școală și la ceea ce urmează sa învețe dar într-un fel sau altul pregătirile sunt aceleași, avem de cumpărat ghiozdane, penare, pixuri si creioane colorate, dar sa nu uitam ce este mai important, haine și încălțăminte. Ca in fiecare an am grija sa nu le lipseasca nimic copiilor mei si optez mereu pentru calitate.

Știi deja ca, copii cresc destul de repede și ca hainele ce anul trecut ii veneau anul acesta nu se mai potrivesc și astfel am decis sa cumpăr pentru fiecare încălțăminte și îmbrăcăminte potrivite pentru anul școlar ce urmează.

Dechatlon ne trimite INAPOI LA SCOALA si înapoi la sport asa ca aici am găsit ceea am nevoie ca cei doi băieți ai mei sa iti poată desfășura orele de sport. Am găsit trening și adidași dar și alte accesorii potrivite pentru ei.
Ce mi se pare interesant este ca, asa cum m-am obisnuit gama lor este variata și prețurile sunt accesibile. Știu deja ca aici găsesc ghiozdane pentru amândoi și ca sunt de calitate.

Îmi place acest model pentru Andrei și am găsit unul asemănător și pentru Ștefan, știu deja ca celor doi le plase sa se imbrace cât de cât la fel asa ca acesta modele vin la fix.

Pentru ca Ștefan începe clasa 0 va avea nevoie de ghiozdan, și cum preturile sunt destul de ok, am decis sa ii cumpăr și lui Andrei unul nou, astfel cei doi băieți vor începe noul an școlar cu dreptul.
Îmi place acest model și cred ca se potrivește pentru ceea ce au ei nevoie. Deși recunosc ca pentru cel mic as vrea ceva puțin mai mic, mai ales ca vorbim de clasa 0 unde nu cred ca are nevoie de atâta de multe lucruri, oare sa cumpăr unul mai mic?

Pot spune ca am emoții și chiar ca imi va fi dificil sa colind magazinele pentru a găsi ceea ce au ei nevoie de aceea ma bucur de noua campanie propusa de cei de la Dechatlon, înapoi la școală, înapoi la sport pentru ca aici găsesc ceea ca caut și pot plasa comanda oricând și produsele vor fi livrate acasă.

Emoțiile pentru începutul unui nou an școlar se aduna dar o data ce am rezolvat problema hainelor și a celorlalte lucruri pentru scoala totul va fi ok, acum aștept doar prima zi de școală sa îmi vad băieții elevi.
Tu te-ai pregătit pentru școală, ma întreb oare toți părinții au emoții când se gândesc la cei mici au crescut și ca de acum merg la școală sau doar eu?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *