Idei pentru un kids party reusit

Atunci cand organizezi petrecerea pentru copil te gandesti in principal la bucuria lui si la amintirile pe care si le va crea. Sunt momente unice ce trebuie sarbatorite ca atare. Ziua de nastere aduna de regula cativa copii, rude si prieteni apropiati. Se serveste tort si alte delicii, dar tot nu este de ajuns.

Daca esti din categoria celor care cred ca joaca intre copii este de ajuns pentru clipe minunate si amintiri pe masura, trebuie sa stii ca ai nevoie de ajutorul unei echipe precum Paradisul Personajelor. Este vorba de animatori si mascote care prin simpla prezenta in primul rand pot schimba starea de spirit, dispozitia celor prezenti la petrecere. Se stie ca cei mici sunt mari fani ai eroilor din povesti si desene animate, astfel incat se vor bucura maxim cand se vor vedea printre acestia.

Idei de party de la Paradisul Personajelor

Agentia de entertainment ofera solutii inedite pentru ca petrecerea sa nu fie una banala. Spre exemplu, o sesiune de karaoke este ceea ce isi vor dori cei mai indrazneti din fire, cei care isi exerseaza deja talentul. Fara improvizatie, ci cu toate cele necesare pentru ca micii artisti sa performeze, Paradisul Personajelor ofera un kit pentru karaoke ca la carte.

Ramanem in sfera artistica si descoperim atelierul de creatie. Este o altfel de distractie, cand spiritul creativ ii provoaca pe cei mici sa faca felicitari pentru sarbatorit sau in functie de tematica dorita sa picteze si sa realizeze tablouri interesante.

O alta activitate ce ii atrage pe copii la scara larga se refera la prezenta unui magician. Cu trucurile sale care te lasa pe ganduri, magicianul poate incanta orice public. Acesta poate fi chemat la un party pentru a-si desfasura programul.

Astfel de idei pot fi puse in practica cu ajutorul celor de la Paradisul Personajelor, ce au pentru fiecare serviciu in parte o oferta. Mai mult decat atat, mascotele pot fi hostess la petrecere, acestea putand fi inchiriate per ora. Pe durata petrecerii animatorii sunt cei care ii vor tine in priza pe copii, punand in scena tot felul de jocuri si aventuri, potrivite pentru categoria de varsta a publicului.

Prezenta unui personaj favorit in cadrul petrecerii aniversare este una din surprizele de top. Cei mici se simt complesiti de aceasta organizare. Sunt personajele favorite ce prind viata, sunt eroi ce devin o realitate, iar in plan psihologic este vorba de a avea mai multa incredere in fortele proprii. Pentru copii este o bucurie de nedescris.

In oferta de la Paradisul Personajelor un animator poate fi inchiriat tot per ora, unul pentru un grup de maximum 10 copii. Important de retinut este ca un entertainer are experienta necesara de a face ca cei mici sa coopereze la jocuri, sa fie implicati, sa interactioneze si pe scurt sa se distreze alaturi de cei prezenti.

Consulta oferta de pret de la Paradisul Personajelor din cadrul paginii oficiale. Pentru orice tip de serviciu dorit trebuie sa programezi si sa organizezi desfasurarea petrecerii pentru a sti cand si unde sa chemi personajele dorite.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *