Idei de decorațiuni pentru living în trend anul acesta

Ați putea să vă gândiți la diverse idei de decorațiuni pentru living în trend anul acesta., în funcție de stilul personal și de preferințele dvs. În continuare, am să vă sugerez câteva idei de decorațiuni care v-ar putea ajuta să vă îmbunătățiți ambientul din living:

Plantele: Plantele aduc un plus de prospețime și vitalitate într-un living. Puteți alege plante de interior care să se potrivească stilului dvs. și care să nu necesite îngrijire prea complexă.

Covorul: Un covor potrivit poate transforma complet aspectul unui living. Alegeți un covor care să se potrivească cu restul decorațiunilor și care să fie confortabil.

Tapetul: Tapetul poate face o mare diferență într-un living. Alegeți un tapet care să se potrivească cu stilul dvs. și care să aducă o notă de personalitate încăperii.

Lumina: Lumina poate face o mare diferență într-un living. Folosiți lămpi decorative și lumini indirecte pentru a crea o atmosferă caldă și confortabilă.

Arta: Arta poate aduce un plus de personalitate într-un living. Alegeți piese de artă care vă plac și care se potrivesc stilului dvs.

Perdelele: Perdelele pot face o mare diferență într-un living. Alegeți perdele care să se potrivească cu restul decorațiunilor și care să aducă o notă de eleganta încăperii.

 

Ce decorațiuni interioare sunt în trend in 2023?

Este dificil să prevăd cu exactitate care vor fi tendințele în materie de decorațiuni interioare în anul 2023, deoarece acestea pot fluctua în funcție de diferite factori, cum ar fi tendințele din industria designului de interior, stilurile personale ale oamenilor și influențele culturale.

Cu toate acestea, există câteva tendințe care au câștigat teren în ultimii ani și care ar putea continua să fie populare și în anul 2023:

Designul eco-friendly: Oamenii devin din ce în ce mai conștienți de impactul lor asupra mediului, astfel încât designul eco-friendly ar putea deveni din ce în ce mai popular în anul 2023. Acest lucru poate însemna utilizarea de materiale reciclate sau durabile în designul de interior, precum și alegerea de produse care consumă mai puțină energie și apă.

Stiluri de design mixte: În ultimii ani, s-a observat o tendință către amestecarea diferitelor stiluri de design într-un singur spațiu. Astfel, în anul 2023, ar putea fi în trend amestecarea stilurilor clasic și modern, sau a stilurilor boem și rustic, pentru a crea un design unic și interesant.

Culorile naturale: Culorile naturale, precum verdele și maroul, au câștigat teren în ultimii ani și ar putea continua să fie populare în anul 2023. Acestea aduc o notă de prospețime și liniște într-un spațiu și se potrivesc bine cu diverse stiluri de design.

Arta murale: Arta murale, care sunt picturile sau desenele realizate direct pe pereți, au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani și ar putea continua să fie în trend și în anul 2023. Acestea pot aduce un plus de personalitate și interes într-un spațiu.

De unde cumpăram decorațiuni interioare moderne pentru living?

Orice casă trebuie să aibă multe accesorii deosebite din punctul meu de vedere. Eu am găsit câteva accesorii pentru living în trend la decorer.ro. Am văzut că au în permanență produse noi și oferă sprijin pe chat în fiecare zi de la ora 08.00 AM  până seara târziu la ora 22.00. E plăcut să știi că cineva îți este alături  și te poate sfătui atunci când nu știi ce să alegi. Îi puteți găsi și pe pagina de Facebook Decorer sau le puteți scrie un email la adresa office@decorer.ro. Am găsit pe site-ul lor decorer.ro și un număr de telefon la care pot fi contactați 40) 0749 062 865. Tot pe site-ul lor am găsit și o ofertă interesantă, reducere 20 Ron pentru comenzile mai mari de 200 Lei dacă vă abonați la newsletter-ul lor.

Eu mi-am ales câteva obiecte de design interior care m-au cucerit. Haideți să vi le arăt.

Am ales o vază care va atrage toate privirile și va da o notă de eleganță livingului meu. Îmi place să am astfel de obiecte acasă la mine iar aceasta va completa de minune mica mea colecție de vaze.

Dacă nu sunteți adeptul picturilor direcți pe pereți și totuși vreți să fiți în trend anul acesta vă recomand un  tablou pe pânză pictat în ulei. Acest tablou moden nu se va demoda niciodată și îi puteți găsi cu ușurință un loc în livingul dvs.

O ramă foto cu poza familiei va avea întotdeauna un loc de cinste în fiecare casă. Eu am ales o ramă cu un design deosebit, vintage cu un farmec aparte însă pe site sunt o mulțime de modele care mai de care mai interesante și frumoase.

 

Acestea sunt numai câteva din decorațiunile pentru living care mi-au atras atenția de pe decorer.ro.  Voi ce alegeți?

Bianca

Imi plac foarte mult alegerile tale. Mereu imi place sa aduc noutati la mine acasa iar decoratiunile pentru living sunt prefefatele mele

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *