HotelRunner te face cunoscut în mediul online și te ajută să ai succes!

În urmă cu 4 ani am reușit să îmi împlinesc un vis, acela de a avea propria mea pensiune turistică. Cu câteva credite la Bancă, cu banii economisiți de noi și de familia noastră a luat viață: „Pensiunea Floare de Colț”. Nu a fost deloc ușor să o construim, însă cu multă răbdare și perseverență am reușit. Am început timid să ne primim primii oaspeți și am tot sperat că numărul turiștilor o să crească odată cu trecerea timpului, însă, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. În afară de prieteni și câteva cunoștințe ale prietenilor,rude și câțiva „rătăciți” care au „aterizat” în zonă și nu aveau cazare, pensiunea noastră era mai mereu goală. Degeaba am investit noi în modernizarea acesteia, dacă nu eram cunoscuți în online. În afară de o pagină de Facebook, unde am adunat câteva like-uri și câteva recenzii pozitive, nu am știut cum, să ne facem pensiunea cunoscută.

Am crezut că instalarea unui loc de joacă pentru copii va fi cheia, am pus chiar și grătar, foișor și am organizat petreceri în aer liber, dar turiștii aceia mulți, la care visam, întârziau să apară. Am făcut și câteva poze frumoase și le-am pus pe Facebook,însă în zadar.

HotelRunner te face cunoscut în mediul online și te ajută să ai succes!

La finalul anului  trecut, mi-am luat inima în dinți și m-am înscris la un curs de management hoteluri pensiuni. Când am deschis pensiunea am făcut un curs online pentru administrator pensiune însă nu a fost de ajuns. Acel curs l-am făcut mai mult pentru diploma care îmi dădea dreptul să deschid o unitate turistică și să devin administrator de pensiune,însă recunosc că nu i-am acordat o foarte mare importanță și apoi mi-a părut rău.

La cursul de perfecționare de manager pensiune, organizat la Pitești, am învățat însă multe lucruri pe care le-am ratat la început de drum. La curs a participat și un reprezentant HotelRunner ,care m-a făcut să înțeleg ce anume am greșit în anii aceștia în care nu am avut foarte mulți turiști. De la acești specialiști am înțeles că este foarte important să ieși din offline în acest domeniu. În industria ospitalității este viral să fii online. Iar un sistem rezervari hoteluri pensiuni de calitate, este un must have în zilele noastre.

Cum nimic nu este întâmplător în viață, cursurile s-au ținut la Ramada, un brand hotelier renumit, care folosește cu succes Platforma HotelRunner.

 

Cum mă ajută HotelRunner să gestionez afacerea mea?

Aici, în cadrul cursurilor am aflat de facilitățile platformei HotelRunner care m-ar ajuta cel mai mult să-mi gestionez afacerea în mod eficient:

  • Am înțeles că am nevoie de un site web personalizat pentru pensiunea mea ,iar prin intermediul platformei HotelRunner site-ul va fi optimizat pentru motoarele de căutare și va fi ușor de navigat pentru utilizatori. Am fost sfătuită să adaug poze profesionale și o descriere cât mai detailată a pensiunii tot cu ajutorul acestei platforme minunată. Motorul de rezervare integrat în website-ul unității de cazare, ar permite clienților să rezerve camerele direct de pe site-ul meu și ar reduce timpul și costurile pentru gestionarea rezervărilor.
  • Managerul de canal, care ar permite gestionarea tuturor canalelor de vânzare online (Booking.com, Expedia, Agoda, etc.) într-un singur loc și ar evita suprapunerile de rezervări și erorile umane.
  • Sistemul de gestionare a rezervărilor, care ar permite vizualizarea și gestionarea tuturor rezervărilor într-un singur loc, reducând timpul și efortul necesar pentru a gestiona și confirma rezervările.
  • Integrarea cu partenerii globali, cum ar fi Booking.com, Expedia, Agoda, etc., care ar ajuta la creșterea vizibilității unității de cazare și la atragerea mai multor clienți.
  • Rapoartele și analizele detaliate, care ar ajuta la urmărirea performanțelor afacerii și la identificarea unor oportunități de îmbunătățire a veniturilor și a gradului de ocupare.

Toate aceste facilități și multe altele oferite de HotelRunner ar putea ajuta la îmbunătățirea eficienței și eficacității gestionării unității mele de cazare. HotelRunner mă poate ajuta să îmi fac cunoscută afacerea și să obțin mai mulți clienți prin intermediul serviciilor sale de gestionare a vânzărilor și distribuției online.

Ce este și cum funcționează Platforma HotelRunner?

Este important de menționat că Platforma HotelRunner este o platformă B2B, ceea ce înseamnă că nu se adresează direct consumatorilor finali (turiștilor), ci furnizorilor de servicii din industria ospitalității, inclusiv hoteluri, pensiuni, vile, resorturi, hosteluri etc.

Cu toate acestea, prin intermediul motorului de rezervare integrat în website-urile hotelurilor, turiștii pot beneficia de avantajele menționate, precum obținerea de oferte în timp real, rezervări instantanee și vizualizarea disponibilității camerelor în timp real. În plus, prin intermediul platformei HotelRunner, hotelierii pot crea și promova oferte speciale și cupoane pentru clienții lor, ceea ce poate reprezenta un avantaj pentru turiști care doresc să găsească cele mai bune oferte la cazare.

HotelRunner este o platformă globală de distribuție și management a vânzărilor care adună peste 60.000 de unități de cazare și peste 150 de agenții din industria ospitalității din întreaga lume. Platforma este potrivită pentru proprietăți de toate dimensiunile, inclusiv B&B-uri, hoteluri boutique, hosteluri, case de vacanță, resorturi și lanțuri hoteliere.

HotelRunner oferă și un sistem de plăți sigur, reușește să integreze platformele globale utilizate de hotelieri într-un singur sistem și pune la dispoziția turiștilor și hotelierilor o aplicație online, disponibilă în Google Play/IOS, foarte ușor de utilizat.

 

Astfel și turiștii obțin oferte în timp real, câștigă timp, deoarece rezervările se realizează instantaneu, având acces direct la toate camerele disponibile. Aceștia pot primi oferte speciale,cupoane de reducere într-un singur loc, direct din website-ul unității turistice.

Acest articol participă la proba 9 din Spring SuperBlog 2023.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *