Hăinuțe pentru băieții mei de la Danina

A trecut ceva timp de când am primit comanda de la Danina, însă acum după ce le-am testat suficient de mult timp, vă pot spune părerea mea sinceră despre ele. În acest articol vreau să va arăt ce le-am luat băieților mei, urmând ca, în zilele următoare să vă arăt și primele hăinuțe pentru bebelina mea din burtică.

Copiii cresc atât de repede și trebuie să le cumpărăm periodic îmbrăcăminte și încălțăminte care să li se potrivească. În comanda aceasta de la Danina, recunosc că am luat mai multe produse pentru Andrei. În ultima perioadă s-a înălțat foarte mult și i-au rămas aproape toate hainele mici. Ce m-a bucurat foarte mult este că mărimile de la Danina se potrivesc și nu am dat greș în alegerea mărimii potrivite pentru ei. În orice caz este foarte util și tabelul de dimensiuni disponibil în fiecare pagină de produs, așa că vă recomand să aruncați un ochi și pe el înainte de a plasa o comandă.

Ceea ce vreau eu să menționez înainte de toate despre acest magazin online, www.daninaline.ro este faptul că este un magazin 100% românesc, iar produsele lor sunt absolut minunate. Folosesc materiale de cea mai bună calitate, bumbacul este materialul cel mai des folosit.

Știu că v-am făcut curioși și sunteți nerăbdători să vedeți ce le-am luat băieților mei și de aceea nu vreau să va mai țin prea mult timp in suspans.

O să încep cu pijamalele pentru băieți. Le-am luat mai multe seturi de pijamale din bumbac de bună calitate. Sunt confortabile, frumoase și se comportă foarte bine și după ce le-am spălat în repetate rânduri. Chiar am avut ocazia să le testez în ultima perioadă când am stat mai mult în casă și nu pot să vă spun decât că sunt foarte mulțumită de alegerile făcute și vi le recomand cu drag. Lui Ștefan i le-am dat și la grădiniță devenind fără doar și poate pijamalele lui preferate.

Lui Andrei i-am mai luat în plus față de fratele lui un trening, tot din bumbac foarte călduros și confortabil. Andrei îl adoră. Mie îmi place foarte mult bluza de trening care are un guler generos foarte practic și util mai ales când afară e vreme capricioasă și bate și vântul.

Le-am mai luat două bluzițe identice care la fel că și celelalte articole vestimentare sunt confecționate din bumbac și ne plac foarte mult. Îmi place foarte mult cum se așează pe corp. Bineînțeles că și pantalonii pe care îi poartă băieții mei sunt tot de la Danina.

În această comandă am primit și 4 perechi de pantaloni pentru băieți. Andrei iarăși a fost cel favorizat din toată afacerea această însă mă voi revanșa și față de Ștefan la următoarele comenzi.

Am ales 2 perechi de pantaloni verzi (cum poartă Ștefan în poză de mai sus), o pereche de pantaloni gri și unii bleumarin ce au aceeași croiala. Materialul folosit este tot bumbac și mă bucur foarte tare că băieții mei se simt foarte bine când le poartă.

Eu sunt foarte mulțumită de alegerile făcute și băieții mei sunt fericiți. Ce părere aveți despre comanda mea de la Danina? Voi ați încercat produsele lor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *