Hai sa ne alegem costume de baie frumoase pentru vara!

Ma uit cu drag la vreme și sunt foarte fericita ca a crescut deja temperatura și ne putem bucura din plin de zile însorite și călduroase.  De când mă știu mi-a plăcut căldura iar zilele acestea perfecte de primăvară îmi dau o stare generală de bine și ma fac să mă gândesc la mare, la piscină, la ștrand. Probabil ați ghicit că îmi place să mă bălăcesc și că abia aștept să mă bucur în voie de avantajele sezonului cald. Și dacă tot am de gând să mă duc la plimbare și vreau să fac baie am nevoie bineînțeles de costume de baie.  De costumele de baie  de anii trecuți nici nu vreau să aud deoarece corpul meu a suferit mai multe modificări, dat fiind ca am născut a 3 a oara și nici nu mai am 20 de ani. Așa că am nevoie de câteva costume de baie care să mă ajute să ascund imperfecțiunile corpului meu și de ce nu să îmi scoată în evidență calitățile.  Nu pot să zic că arăt precum Pamela Anderson la corp dar la sâni am mai „câștigat ” în volum și asta îmi place atât mie cât și soțului meu.

Noroc că am găsit la Manzara câteva costume de baie pe gustul meu foarte accesibile că preț. Am căutat modele de costume de baie care să îmi acopere burtica și am găsit acest model de care m-am îndrăgostit.

Un alt costum de baie care mi-a făcut cu ochiul este acest costum din doua piese care sunt sigură că mă avantajează.  Imi place foarte mult slipul pentru că are talie înaltă și încă se mai poartă și în același timp mă ajută să ascund și burtica. Nu-i așa că este frumos?

Am mai ales și un costum de baie colorat din 2 piese, sutien și  pantaloni scurți care mi se pare cool și sexy în același timp și sinceră să fiu mă caracterizează și mă văd deja purtând-ul. E un costum care nu cred ca se demodează niciodată și care poate fi purtat cu succes atât de femei slabe cât și de femei mai plinuțe. Vouă vă place? Eu una îl ador!

 

Eu sunt foarte mulțumită de costumele de baie pe care le-am găsit pe Manzara.ro și mă simt pregătită pentru vară.  Să vină vara mult așteptată si să ne bălăcim de zor!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *