Geanta de piele, o piesă mereu la modă

Femeile nici nu-și pot imaginea cum ar arăta lumea lor fără o geantă bună. Mai nou, și bărbații par cuceriți de acest accesoriu considerat până acum unul specific doar reprezentantelor sexului frumos. Dar, indiferent de modelul ales, un lucru este sigur: acele genți piele naturală reprezintă cea mai bună, dar și cea mai populară alegere.

Femeile preferă genți de umăr

Există nenumărate modele de genți damă, dar cu toate acestea tot spre genți de umăr se îndreaptă preferința lor. Este și normal dacă ne gândim că sunt un model atemporal, și care îmbină cel mai bine partea estetică și cea practică.

Stil și eleganță

Femeia din zilele noastre este una puternică, perfect capabilă să facă față multor provocări. Cu toate acestea, ea nu uită niciodată cât de importantă este feminitatea ei, așa că are nevoie de ceva care să exprime perfect această însușire. Cel mai bine o reușesc cu ajutorul unor genți de piele damă, perfecte pentru a-i depozita toate acele lucruri de care are nevoie în fiecare zi, dar care în același timp să-i vorbească privitorului o poveste despre stil și eleganță. Există o mulțime de avantaje ale acestora, dar pe cele mai importante le vei afla chiar acum.

Confortabile

Ținând cont că avem de a face cu o geantă de umăr, este esențial ca aceasta să fie confortabilă, pentru că este purtată o bună parte din zi. Această cerință este din plin îndeplinită, pentru că pielea este un material moale, maleabil, și care se simte foarte plăcut la atingere. Cureaua de umăr este astfel creată încât nu te face să simți dureri de spate sau de mână, dar în același timp îți oferă și libertatea de care ai nevoie pentru a te mișca după bunul plac.

Nu ocupă mult spațiu

O geantă de piele pentru umăr este una care nu se caracterizează printr-un volum mare. Și da, chiar putem spune că acest lucru reprezintă un mare avantaj, deoarece de multe ori ești nevoită să te strecori printr-un spațiu îngust pentru a ajunge într-un anumit loc. Și, apoi, când ajungi acasă, o așezi frumos în dressing, pentru că nici acolo nu ocupă prea mult spațiu.

Spațiu perfect de depozitare

Bărbații râd de multe ori când vine vorba despre genți damă, deoarece susțin că sunt pline de tot felul de mărunțișuri inutile. Total neadevărat, fiecare obiect din geanta unei femei nu este pus acolo la întâmplare, dar nu este timpul acum să discutăm despre acest aspect. Vorbim despre geanta de piele pentru umăr, care este un spațiu perfect de depozitare pentru chei, telefon, o trusă mică de machiaj, șervețele, dezinfectant, ba chiar și o carte pe care să o citești în clipele de răgaz.

Pline de eleganță

Marii creatori de modă au afirmat cu certitudine: nu poți vorbi despre genți de umăr la timpul trecut. Altfel spus, indiferent care vor fi tendințele în modă, acest accesoriu este de neînlocuit. Ideea de eleganță este sugerată cel mai bine cu ajutorul acestora, întotdeauna o urmașă a Evei care poartă o geantă de umăr va fi remarcată, pentru că aduce un plus de prestanță ținutei. Chiar și atitudinea ta va fi diferită atunci când o porți, te vei simți mult mai încrezătoare în propriile forțe.

Fii sigură că faci mereu alegerea potrivită

Femeile adoră cumpărăturile, iar achiziția unei genți este una care dă mari satisfacții acestora. De aceea, nu te grăbi atunci când faci alegerea, pentru că trebuie să alegi doar ce e mai bun. Cu toate acestea, alegerea se poate dovedi destul de dificilă, mai ales că există atâtea modele. Cel mai bine este să te ghidezi după aceste recomandări ale specialiștilor: să fie suficient de încăpătoare și să reziste în timp. De aceea ei susțin că genți de piele damă sunt cea mai bună alegere. Încearcă și te vei convinge!

Gențile pentru bărbați prind avânt

Chiar și când vine vorba despre genți bărbați, specialiștii susțin că pielea este alegerea perfectă. Dacă vrei și tu să faci o astfel de achiziție, atunci trebuie să ai în vedere că piesa aleasă de tine trebuie să îndeplinească anumite criterii, la care nu trebuie să faci rabat.

Atenție la tipul de piele

O geantă de piele pentru bărbați este total diferită de cea pentru dame. Dacă în cazul acesora texturile moi sunt preferate, pentru bărbați nu poate fi vorba despre așa ceva. Pielea de bizon este cea mai indicată, deoarece este foarte rezistentă în timp, așa că nu vei fi nevoit să îți cumperi prea des un astfel de accesoriu.

Tăbăcirea

Există două metode prin care se face tăbăcirea: cu crom, sau cu substanțe vegetale. Cele mai multe genți bărbați aflate la ora actuală pe rafturile magazinelor sunt tăbăcite cu crom, pentru că este un proces mult mai rapid. În cazul substanțelor vegetale, avem de a face cu o tăbăcire care durează mult mai mult, ceea ce înseamnă că are costuri destul de mari. Acest lucru se va observa și în prețul produsului, care nu va fi unul chiar ușor de achitat. Dacă vrei ceva de lux, recomandarea specialiștilor este să apelezi la un produs tăbăcit cu substanțe vegetale. În caz contrar, și cel cu crom este destul de bun. 

Detaliile fac diferența

Chiar dacă nu e genul de geantă plină de decorațiuni, asta nu înseamnă că nu trebuie să fii atent la detalii, cum ar fi fermoarele și cataramele. Acestea trebuie să fie unele de calitate, iar nu genul care se strică după maxim 5 utilizări. Uită-te cu atenție și la cusăturile genții, pentru că poți risca să achiziționezi un produs care se va degrada rapid.

Made in…

Ne-am cam săturat cu toții de acele produse Made in China care se găsesc peste tot. Da, sunt mai ieftine, dar în același timp nu stau prea bine nici la capitolul calitate. Mai bine alege o geantă produsă în țări precum Statele Unite, Italia, Franța sau Anglia, pentru că vei fi mai mult decât mulțumit de raportul preț – calitate.

Ce culoare să alegi

Alegerea culorii pentru geanta ta de piele se face în funcție de contextul unde urmează să o utilizezi. Dacă este un accesoriu pe care îl cumperi pentru a da prestanță ținutei tale office, atunci alege una în culori închise. În rest, tonurile deschise sunt perfecte.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *