Ganduri la ceas de seara

Suntem in data de 21 Februarie aproape de miezul noptii iar eu in timp ce altii dorm linistiti eu stau cuminte langa cuptor asteptand cumintica sa se faca fripturica care este la cuptor. Bineinteled ca iar s-a facut foarte tarziu, eu sunt obosita deja si ma gandesc ca maine iar ma trezesc devreme, duc copilul la gradi si apoi ma indrept hotarata spre servici.

La birou lucrurile merg bine insa programul asta prelungit, lipsa timpului liber ma fac serios sa ma gandesc la o schimbare. La ceas de seara ce altceva as putea face decat sa ma pierd in propriile ganduri si decizii.

Da, stiu viata noastra a tuturor este facuta din decizii, intai le luam, ni le asumam si apoi vedem pe propria noastra piele daca am procedat bine sau nu. Eu incerc din rasputeri sa pun in balanta toate avantajele si dezavantajele unei eventuale schimbari majore ca apoi dupa ce iau o decizie sa nu ma trezesc cu regrete. In viata nu ai cum sa afli daca faci bine sau nu daca nu incerci sa faci ceva ca sa schimbi ce nu iti place in viata ta. In cazul meu cred ca a sosit momentul „sa iau taurul de coarne” si sa nu ma mai plang de neajundurile din viata mea.

Sunt multe lucruri pe care vreau sa le schimb in viata mea. Sunt constienta ca imi va fi greu sa ma adaptez cu modificarile insa nu voi afla niciodata daca mi-ar fi fostai bine in alta parte, in alt domeniu, inconjurata de alti oameni daca nu as fi incercat.

Imi doresc din tot sufletul sa reusesc sa obtin ce vreau, ceea ce merit, sa fiu oama mai buna pentru copiii mei, o sotie mai buna si mai priceputa, o fiica si o sora mai buna ca pana acum.

Eu va rog sa imi tineti pumnii stransi, sa imi urati succes si sa imi fiti alaturi sa ma sustineti in orice decizii voi lua in urmatoarea perioada.

Multumesc!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *