Foloseste agende personalizate pentru a-ti pastra prioritatile in ordine!

poza marialuisa 6 oct - AbsoluOffice.jpg

Cei mai multi oameni au astazi programe foarte incarcate, iar listele de activitati si intalniri par sa nu se mai termine niciodata. Fara folosirea unor agende personalizate de calitate, nimeni nu poate reusi sa indeplineasca tot ce isi propune.

Este vorba despre obiecte foarte utile si practice, care pot fi achizitionate extrem de usor si care, pe termen lung, se dovedesc a fi prieteni de nadejde pentru cei care au nevoie sa-si puna intotdeauna prioritatile in ordine. In randurile urmatoare, tinerii si adultii pot citi principalele motive pentru care trebuie sa aiba intotdeauna la indemana o agenda frumos realizata.

Agenda – impartita pe zile

Pentru inceput, persoanele care folosesc agende isi pot nota pe zile activitatile pe care trebuie sa le desfasoare. De exemplu, agentii imobiliari trebuie neaparat sa isi noteze datele de contact ale clientilor, dar si datele de contact ale dezvoltatorilor, impreuna cu datele la care trebuie sa aiba intalniri cu acestia.

Avand in vedere ca agendele sunt datate, ele se dovedesc a fi extrem de practice. Tot ce trebuie sa faca oamenii este sa caute ziua de care sunt interesati si pot descoperi imediat ce au de facut atunci!

Prioritatile – bine puse in ordine

Toata lumea are in fiecare zi o lista lunga cu lucruri de intreprins, iar cand timpul pentru viata personala devine din ce in ce mai limitat, important este ca tinerii si adultii sa isi noteze prioritatile. Ei pot incepe prin a scrie care sunt aspectele de care trebuie sa se ingrijeasca mai intai, urmand ca apoi sa scrie si celelalte sarcini pe care si-ar dori sa le indeplineasca intr-o anumita zi.

Astfel, oamenii isi pot imparti putinul timp mult mai bine, iar, la finalul zilei, cand trag linie, sa vada foarte rapid ce au putut face, dar si care sunt lucrurile pentru care trebuie sa se reorganizeze.

Un obicei sanatos pe termen lung

Utilizarea unor agende fizice, in detrimentul celor electronice sau online, reprezinta pastrarea unei legaturi de durata cu tot ce inseamna scrisul, dar si timpul pentru sine. Chiar si momentele in care oamenii isi noteaza in agenda prioritatile reprezinta un timp important, petrecut cu propriile ganduri. Daca tinerii si adultii renunta si la acest obicei nu fac decat sa se lase absorbiti cu totul de mediul online, indepartandu-se din ce in ce mai mult de ceea ce inseamna scrisul de mana.

Contorizarea finantelor

Daca Excel este un program foarte bine realizat, care ofera utilizatorilor functii rapide, pastrarea detaliilor despre finante intr-o agenda este un lucru personal, care ii ajuta pe oamenii sa fie mult mai bine constienti de modul in care isi cheltuiesc banii.

Scriind cu propria mana cheltuielile pe care le au, tinerii si adultii reusesc sa vada mai usor cum ar putea economisi, dar si cum ar putea sa-si reorganizeze bugetul in asa fel incat sa aiba un trai mult mai bun.

Agendele personalizate pot reprezenta inclusiv cadouri foarte personale pentru cei dragi. Ele pot fi folosite in extrem de multe moduri, incepand de la realizarea listelor cu prioritati, pastrarea evidentei finantelor si pana la tinerea unui jurnal personal!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *