Falken in echiparea originala pentru Mercedes G-Class

Incepand cu luna mai a acestui an, producatorul de anvelope Falken a inceput livrarile pentru echiparea originala a noii generatii Mercedes G-Class. Anvelopele Falken ce vor fi montate pe noul Mercedes sunt Falken Wildpeak A/T AT3WA si Euro AllSeason AS210A avand dimensiunile 265/60R18.

Dezvoltat pentru utilizarea pe tot parcursul anului, Falken Euro AllSeason AS210A este în primul rând adaptat pentru condusul pe șosea, avand atat marcajul M+S, cat si fulgul de nea, semn ca pot fi folosite fara probleme chiar si in conditii dificile de iarna. Pe langa durabilitate, Falken Wildpeak A/T AT3WA, ofera un nivel excelent de performanta si o durata de viata remarcabila pentru sectorul off-road, fiind de asemenea, o buna alternativa si pentru condusul pe sosea, impresionand prin nivelul confortului chiar si la viteze ridicate.

Reprezentantii producatorului de anvelope Falken se mandresc cu faptul ca pneurile lor au trecut testele impuse de Mercedes, obtinand acceptul pentru echiparea originala a unuia din cele mai titrate vehicule off-road, de lux, din istorie. Acest lucru certifica nivelul de calitate pe care a reusit sa il impuna Falken pentru pneurile lor, fapt ce va duce in viitor la extinderea colaborarii dintre Falken si Mercedes, pentru a furniza anvelope si pentru alte vehicule. Aprobarea pentru G-Class vine in completarea rezultatelor excelente obtinute de Falken in cadrul diferitelor teste si competitii, pe diferite tipuri de teren.

Mercedes-Benz G-Klasse 2018 // Mercedes-Benz G-Class 2018

 

Vezi oferta complete de anvelope Falken pe www.e-pneu.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *