Fabrica de Firme pentru noii antreprenori

A fi nou pe piata afacerilor, in orice domeniu, este destul de greu si de stresant. Indiferent de domeniul pe care il alegeti, majoritatea procedurilor pentru deschidere punct de lucru, de exemplu, sunt aceleasi. Aceasta situatie apare atunci cand activitatea firmei pe care o conduceti devine mai intensa si spatiul de lucru pe care il detineti este deja insuficient. Este un proces ce dureaza undeva intre 3 si 5 zile lucratoare. Dumneavoastra trebuie sa aduceti acte precum: Cartea de identitate a asociatului sau a asociatilor, copie de pe Certificatul de Inregistrare al Societatii, copie de pe dovada de proprietate a punctului de lucru (contract de vanzare-cumparare, donatie, certificat de mostenitor, contract de inchiriere vizat de Administratia Financiara etc., acordul vecinilor cu pereti comuni daca punctul de lucru va fi la bloc). Dosarul trebuie, ca prim pas, depus la Registrul Comertului.

Pentru a va scuti pe dumneavoastra de drumuri si timp pierdut, puteti apela la Fabrica de Firme. Este o companie ce detine o echipa de profesionisti din domeniul jurirdic specializati in spete comerciale, contabile, juridice sau de proprietate intelectuala. Contra unui onorariu, echipa va sta la dispozitie pentru a va rezolva problemele legate de acte, cat se poate de prompt si de profesionist.

Alte servicii pe care acestia le pun la dispozitie sunt cele de infiintare PFA sau pentru acte necesare infiintare firma SRL. Site-ul lor este foarte bine structurat, punand la dispozitia doritorilor toate informatiile necesare in legatura ca infiintarea unei firme sau start-ul unei afaceri. Practic, Fabrica de Firme, prin ajutorul oferit, va scapa de multe probleme legate de birocratie. Puteti sa ii contactati pentru a stabili o intalnire cu ei si a discuta exact ce probleme trebuie rezolvate. Alte servicii oferite de echipa celor dela Fabrica de Firme sunt cele legate de schimbarea de sediu, inchiderea punctului de lucru, inregistrare OSIM. Mai mult, va pot oferi si servicii de contabilitate precum evidenta contabila, salarizare, ridicare registre obligatorii etc. Alte servicii sunt cele juridice legate de litigii civile si comerciale, recuperari creante sau insolventa. Nu ezitati sa apelati la aceasta firma profesionista. Cu siguranta, rezultatele obtinute vor fi peste asteptari si dumneavoastra veti castiga timp.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *