Este suzeta prematuri o alegere buna? Poate ca da, daca este premium, de la Little Prints

Prima ecografie, prima consultatie pentru a auzi bataile inimii sunt emotii pe care nu le uiti niciodata. Inca din acel moment, cand este cat un bob de mazare, bebelusul face parte din viata ta, din rutina ta si devine grija suprema. Mai ales cand se naste si ii auzi scancetul, iti doresti sa il poti ajuta in asa fel incat adaptarea sa la viata extrauterina sa fie cat mai usoara cu putina.

Una din marile dileme pe care le ai: sa ii dau suzeta prematuri sau nu. Practic aceasta intrebare imparte in doua tabere mamele si tatii. Suzeta este nimic altceva decat o metoda pentru a linisti un bebelus care are nevoie de confort. Are nevoi primare – de iubire materna, de hrana si de somn si tocmai pentru ca acestea ii sunt deranjate poate de colici plange necontenit.

E drept ca unii bebelusi plang mai mult sau mai putin decat altii. Nu exista un standard, cum nu exista nici la gradul de comparatie intre nivelul de toleranta pe care un parinte il are.

Dăm sau nu suzeta unui prematur?

In mod special cand vorbim despre prematuri situatia este un pic mai delicata. Ne referim la bebelusi nascuti pana la implinirea varstei optime pentru a se naste. In functie de starea de sanatate a fiecaruia decizia de a oferi sau nu o suzeta are un raspuns diferit. Daca este in incubator sau hranit artificial, daca sunt probleme de sanatate suzeta nu face parte din viata celui mic.

Cand vorbim de un bebelus nascut prematur dar ajuns deja la varsta optima, care s-a dezvoltat optim suzeta poate sa faca parte din viata sa. Daca ai nevoie de info suplimentar vezi articolul acesta.

Suzetele de la Little Prints sunt de calitate premium, realizate din silicon alimentar sau latex. Acestea imita foarte bine sanul mamei ca forma, dar si ca textura. Astfel, orice bebelus caruia ii este oferita o astfel de suzeta se va simti confortabil. Nu ii sunt afectate reflexele de supt, nu va avea tendinta de a inlocui o masa de lapte cu suzeta si nici dezvoltarea cavitatii bucale nu are de suferit. Este pur si simplu vorba de un moment in care se va linisti mai usor.

 

Ce suzeta sa alegi

In cadrul magazinului online Littleprints.ro vom gasi suzetele Bibs si Frigg, colectii diverse. Un aspect crucial in alegerea suzetei potrivite este cel legat de dimensiunea potrivita. Iar aici vorbim de varsta. Sunt variante de suzete potrivite inca din prima luna a bebelusului si pentru fiecare etapa ulterioara, de 6 luni, 18 luni sau 36 de luni. Alegerea tine cont de varsta.

Mai apoi, fiti siguri ca aveti rezerve, inlocuirea suzetei din motive de siguranta si de igiena este absolut necesara. Informatii despre intretinerea suzetei pe termen lung si cum ne dam seama ca aceasta trebuie schimbata vom gasi si in pagina littleprints.ro.

Incercarea moarte n-are spune o vorba din popor. Alege, testeaza si vei vedea daca sunt rezultatele la care sperai.

Contact:

+4 0725 766 847  hello@littleprints.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *