Dintre atatea modele de salopete, cum o alegi pe cea perfecta pentru tine?

Se spune ca salopetele au fost create cu scopul de a lua locul unor surori ale rochiilor. Eleganta lor nu poate fi contestata, bineinteles, depinde mult de modelul ales, insa o pot egala cu brio pe cea emanata de rochii.

Totusi, dintre atatea modele de salopete disponibile pe piata, tu ai putea sa o alegi pe cea perfecta pentru tine? Trebuie sa urmezi un tipar anume cand o alegi sau pur si simplu te rezumi doar la model? Atatea intrebari si parca prea putine raspunsuri, nu e asa? Haide sa punctam impreuna in randurile urmatoare cateva aspecte pe care sa nu le treci cu vederea atunci cand vrei sa iti achizitionezi o salopeta.

Unde o vei purta?

De obicei achizitionezi o salopeta cu un scop anume – fie pentru o petrecere, fie pentru iesirile in oras si alte astfel de ocazii. Stii foarte bine ca lucrurile nu stau la fel ca si in cazul tricourilor, de exemplu, pe care le achizitionezi cu orice fel de ocazie (nu prea e nevoie sa urmezi un tipar atunci cand le achizitionezi, ci le cumperi pentru ca pur si simplu iti plac).

Revenind la ale noastre, ai in vedere tipul evenimentului. De exemplu, pentru o petrecere vei avea nevoie de o salopeta mult mai stilata, in functie de tema impusa. In cazul in care o achizionezi pentru a o purta atunci cand iesi la plimbare, cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este gradul de confort pe care ti-l ofera.

Evazate sau mulate – ce te avantajeaza?

Mereu va exista o lupta intre rochii si salopete – care sunt mai elegante si care emana mai multa feminitate. Indiferent de ce parte esti, de ce preferi mai mult, sa stii ca salopetele pot face adesea mai multe decat fac rochiile.

Mai exact, iti pot pune mult mai bine in evidenta corpul, gratie constructiei lor. Bineinteles, exista si in acest caz o multime de sub ramuri, insa haide sa ne oprim doar la salopetele evazate si cele mulate.

Prima categorie, cea a salopetelor evazate se potriveste mult mai bine femeilor inalte, femeilor cu picioare lungi. Pentru cele scunde, salopetele evazate nu sunt o recomandare – le vor face sa para si mai scunde decat sunt.

Cealalta categorie, cea a salopetelor mulate se potriveste cam oricui. In functie de model si accesoriile de care dispune, o astfel de salopeta te poate ajuta sa iti acoperi unele imperfectiuni ale corpului. Poti achizitiona salopete minune de pe https://www.bobomoda.ro/ – recomandarea mea pentru tine.

Albastrul clasic – culoarea anului 2020 – minunata atunci cand este imprimata pe salopete!

Daca iti doresti sa fii in pas cu moda anul acesta, atunci ai neparata nevoie de un articol vestimentar in albastru clasic. A fost desemnata ca fiind culoarea anului, asa ca daca nu vrei sa fii exclusa din cercul celor bine imbracate iti recomand sa optezi pentru o salopeta in albastru clasic.

BoboModa ramane recomandarea in ceea ce priveste salopetele. Pot spune ca acest magazin este ca un rai al salopetelor – n-o sa te plictisesti examinandu-i vitrinele virtuale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *