Den perfekte kjole til mig

Jeg har lige modtaget en god nyhed, at en af ​​min ven er om at blive gift. Og den bedste del af dette er, at hun bad mig om at blive en af ​​hendes brudepiger! Jeg kinda have blandede følelser for dette, fordi jeg føler hædret for at blive valgt til at være en del af hendes særlige dag, men jeg får nervøse allerede tænke over, hvad slags kjole til at bære for den brude fest. Skal jeg gå efter noget traditionelle, noget sexet eller noget trendy? I går gik jeg vinduet shopping alle af mig selv på udkig efter den rigtige kjole til festen. Jeg tog mig den frihed at forberede tidligt, så jeg kan samle flere muligheder, før den store fest ankommer. Indtil videre har jeg fokuseret mine valg den 2. kjole designs: blonder brudepige kjoler og vintage brudepige kjoler.

Lace har altid været min ting, når det kommer til kjoler, så det er ingen overraskelse, at dette vil indgå i min tidlige muligheder. Bortset fra dette, hørte jeg også, at vintage mode også gør et comeback i mainstream scenen, og det ville være interessant at bære noget klassiske. Jeg har samlet nogle billeder af de kjoler, jeg har plukket indtil nu, og jeg håber, at du vil kunne lide mine valg:

(en gallakjoler, som jeg fandt på http://www.bridesire.dk/gallakjoler_c113)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *