De ce sa merg la timp in service cand am probleme cu directia masinii

Un prieten si-a deschis de 2 ani un service auto si si-a cumparat un aparat geometrie roti 3D , deoarece, spun el, un stand geometrie directie roti 3D este foarte cautat de catre persoanele care isi duc masinile in service. Si l-a cumparat de la Stand-geometrie-directie.ro si a fost foarte multumit.

Am fost surprins de faptul ca a investit atat de mult intr-un astfel de aparat, insa, mi-am dat seama de importanta lui cand si eu am avut probleme cu directia masinii. Initial mi-am zis ca o sa aman reparatia. Insa, am facut foarte rau, deoarece mi-am uzat anvelopele si alte piese, am consumat mult mai mult combustibil si mi-a fost mult mai greu sa controlez masina. Mi-am dat seama totodata de faptul ca mi-am pus in pericol viata si ca acest lucru ii putea afecta si pe ceilalti participanti la trafic, deoarece puteam face oricand un accident.

M-am decis in cele din urma sa imi duc masina in service si am fost certat de prietenul meu cu service-ul. Mi-a explicat faptul ca puteam evita uzura anvelopelor, consumul de combustibil sau uzura unor piese care au trebuit schimbate. Scapam mult mai ieftin daca mergeam la timp in service. Insa, ba nu am avut timp, ba nu am crezut ca e o problema atat de grava.

Aparatul de geometrie de la Stand-geometrie-directie.ro pe care il folosea prietenul meu afisa valorile reale ale unghiului de fuga si ale unghiului de cadere al masinii mele si astfel problema directiei a fost rezolvata foarte simplu, respectand specificatiile de la producator.

Un astfel de aparat are ca scop stabilitatea maxima, confortul si manevrabilitatea in comportamentul directiei masinii, deci e un „must have” in orice service auto.

De acum, mi-am promis ca nu voi mai trece cu vederea problemele care apar la masina mea si ca voi merge in service ori  de cate ori apare o problema.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *