De ca sa cumparam capsule chlorella?

Deoarece virozele de sezon nu prea ne mai dau pace in ultima vreme am vizitat mai multe cabinete medicale de specialitate in cautare de solutii  imediate pentru a scapa de aceste viroze si pentru a ne intari imunitatea. Am ramas putin uimita cand medicul ne-a recomandat capsule chlorella deoarece pna in acel moment nu mai auzisem de chlorella. 

Ce este chlorella?

Imediat ce am ajuns acasa de la medic m-am apucat sa caut pe internet mai multe detalii importante despre chlorella ca sa aflu si eu ce face aceasta planta atat de importanta. Am aflat despre Chlorella este de fapt o alga verde ce se gaseste in apele dulci din sud-estul Asiei si din Australia si este foarte cunoscuta pentru puterea sa de detoxifiere a organismului.  Numele chlorella provine din greaca veche cuvantul „chloros” inseamna verde iar „ella”  mic, astfel se face referire culoarea sa verde intens si la dimensiunile ei foarte mici -sub 10 microni.

Chlorella este o substanta nutritiva de interes national in Japonia ce are un continut mare de proteine mai mare de 40 de ori decat graul si este considerata datorita continutului ridicat de clorofila cea mai verde fiinta de pe pamant.De asemenea este cunoscuta pentru continutul mare de Vitamina A de 10 ori mai mare decat ficatul de vita.

Datorita continutului bogat de clorofila si datorita proprietatilor vindecatoare pentru organism este considerata un „supliment natural al energiei si vitalitatii”.

 

Beneficiile utilizarii  de capsule chlorella

Chlorella aceasta alga verde miraculoasa are foarte multe beneficii pentru organism iar cele mai importante sunt urmatoarele:

   –   Stimuleaza procesul de detoxifiere la nivel celular

   –   Asigura functionarea optima a sistemului imunitar:

   –   Diminueaza efectele negative ale expunerii la radiatii;

   –   Ajuta la eliminarea surplusului de kilograme:

   –   Combate imbatranirea prematura a organismului

   –   Amelioreaza afectiunile colonului si ale intestinului subtire

   –   Reduce nivelul colesterolului in sange

chlorella, chlorella pret, chlorella si spirulina

 

De unde cumparam capsule chlorella?

Fiind convinsa de proprietatile benefice pentru organism ale acestei alge minune am cautat tot pe internet chlorella pret mic si am descoperit  un magazin online Herbagetica de unde am achizitionat doua complexe de vitamine ce contin chlorella.

Primul pentru detoxifiere celulara un bun antioxidant, radioprotector ce stimuleaza sistemul imunitar prin producerea de interferon,  detoxifică organismul, elimină metalele grele.

Iar al doilea un complex de vitamine format din 3 alge verzi albastre precum Alga AFA chlorella si spirulina ce stimulează producţia de Celule Stem, este un bun antioxidant si favorizează necrozarea formaţiunilor tumorale.

Daca si voi cautati complexe de vitamine pe baza de  chlorella si spirulina sau cautati chlorella pret mic atunci va recomand Herbagetica.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *