DAVID INTERCAR ,solutia perfecta pentru afacerea ta!

Se intampla adesea sa fi nevoit sa calatoresti in interes de serviciu si sa ai nevoie mereu de o masina care sa fie la dispozitia ta. Stim cu totii ca traficul este infernal ,mai ales in marile orase, plus ca nu toti avem permis de conducere  si nici nu ne putem lauda cu bune abilitati de orientare in in trafic. Pentru ca la nivel de bussines nu iti poti permite sa intarzii sau sa fi stresat si obosit exista din fericire firme care te ajuta sa iti duci la bun sfarsit atributiunile de serviciu in timp util. Pentru servicii de Business Travel va recomand firma infiintata in 2005 de catre Ortansa David, DAVID INTERCAR.

De ce sa apelezi la serviciile de rent a car de la  DAVID INTERCAR?

Pentru fondatorii firmei DAVID INTERCAR stiu  ca timpul este foarte important si timpul inseamna bani,mai ales in domeniul afacerilor, au adus conceptul de rent a car la un alt nivel. Au gandit in detaliu pentru partea de bussines servicii de inchiriere masini si transport persoane in conditii de maxima siguranta, cu confort sporit . Cum au facut asta? Ei bine, ei va pun la dispozitie masini de lux, cu sofer personal ,vorbitor de limba engleza, pentru a va astepta la aeroport si pentru a va duce unde aveti nevoie. Acesti soferi sunt foarte bine instruiti, stiu foarte bine sa conduca in siguranta si sa va duca in timp util in diferite destinatii .

Cum puteti beneficia de Chauffeur Services de la DAVID INTERCAR?

Procedura de inchirire autoturism cu sau fara sofer de la DAVID INTERCAR este foarte simpla. Poti foarte usor sa intri pe site pe www.davidintercar.ro sa iti alegi masina preferata, perioada si vei afla pe loc costul unei masini, sau ii poti contacta la numarul de telefon +40 722 572 702, disponibil 24/7 si vei afla absolut toate detaliile de care ai nevoie.

Inca mai stai pe ganduri? Va asigur ca acesti profesionisti in domeniu sunt fix ce aveti nevoie atunci cand aveti foarte multe lucruri de rezolvat si nu stiti cum sa faceti sa ajungeti la toate intalnirile importante in timp util. Soferul va va astepta la aeroport si tot ce trebuie sa faceti este sa va urcati in masina, sa va relaxati si sa va pregatiti pentru intalniri de afaceri linistit, de transport pana la destinatie va avea soferul grija. De acum nu mai va faceti griji ca nu stiti cum sa ajungeti in timp util unde aveti treaba, soferul stie sigur traseul si cel mai scurt drum posibil. Calatoriile de afaceri nu au fost niciodata mai simple! Alegeti sa calatoriti in siguranta la preturi competitive cu DAVID INTERCAR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *