Cum te simți când ai portbagajul curat?

art.jpg

Oamenii de succes și oamenii care muncesc mult dar nu par să realizeze mare lucru au tot 24 de ore la dispoziție. Ziua e la fel de lungă pentru toată lumea. Diferența stă în modul în care folosești timpul și de cât de bine te poți organiza pentru a face cât mai multe lucruri utile într-o zi. Iar productivitatea unei zile depinde mult de felul în care te simți fizic, psihic și emoțional. Un portbagaj care miroase și arată neplăcut ne strică instant ziua. Ce-ar fi să te ocupi puțin și de organizare? Ca să te simți mai împlinit și plin de viață la început de zi!

Ordinea te ajută

Multe lucruri ne deranjează și ne strică ziua deși pare că totul e în regulă. Un birou plin cu hârtii aruncate la întâmplare, o mașină murdară, un portbagaj plin cu tot felul de obiecte toate îți afectează fără să știi starea de spirit, creativitatea și modul de a vedea lumea. Pentru a scăpa de haosul cotidian ai nevoie de puține lucruri: o agendă în care să-ți notezi ce ai de făcut și puțină voință de a transforma dezordinea în ordine. Și cum comenzile online sunt la un click distanță, ce-ar fi să comanzi niște accesorii pentru mașină care să te ajute să te organizezi? Poate niște huse noi, poate o tăviță portbagaj sau un set de covorașe auto originale?

Începe cu portbagajul

Cum te simți când deschizi portbagajul? Cum miroase? Îți vine să-l închizi rapid ca să scapi de senzația de neplăcere care ți-o dă? Ți-e greu să deslușești ce anume se află între o geantă cu echipament de sală și o sacoșă cu ceva legume din piață uitată acolo o săptămână? S-a scurs ceva și oricum n-ai timp să vezi ce și cum așa că trântești capacul și-ți vezi de drum. Pe undeva a rămas totuși o senzație sâcâitoare că lucrurile nu merg bine, că ți-a stricat ziua. Nu mai bine iei măsuri? Scoate tot din portbagaj chiar acum, fă un drum la spălătorie pentru o curățenie de bază, comandă o tăviță portbagaj de la PTC Auto și pleacă la drum cu senzația că ai făcut ceva pentru tine și pentru binele tău.

Ai nevoie urgentă de o tăviță

Deși tăvița de portbagaj nu pare să fie folosită de multă lume tu, care îți dorești mai multă organizare în viața ta, poți începe să o folosești chiar de azi. Multe obiecte n-au fost apreciate decât de niște pionieri în adoptarea trendurilor, însă au devenit apoi obiecte de larg consum. Fii un pionier al curățeniei, organizării, vieții productive dar calme și relaxate, cumpără-ți o tăviță portbagaj și ai mai multă grijă de lucrurile tale favorite!

A venit timpul să muncim nu mai mult ci mai organizat și mai eficient. Orice lucru care îți distrage atenția, te enervează, te face să pierzi timp și energie psihică și emoțională trebuie remediat. Nu ne mai permitem să trăim în haos, fără țintă, fără plan pentru că avem prea multe de făcut și nu ne mai ajunge timpul. Ca să fii sigur că ai totul la îndemână, organizează-ți viața și mașina!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *