Cum să ai mobilă de mahon cât ai zice lipește!

În goana noastră după nou, sclipitor, atractiv și cât mai colorat am devenit fără să ne dăm seama niște consumeriști plictisiți de tot și de toate. Lucrurile ieftine, procurate ușor, nu aduc prea multă satisfacție. Mulți tânjesc după obiecte din lemn masiv, lucrate manual, de oameni talentați.

Alții se visează restaurând mobile din mahon și trăind în case cu podele care scârțâie de vreme, scaune grele din lemn masiv de nuc și dulapuri din lemn vechi de sute de ani. E o nostalgie frumoasă a trecutului care ne lovește pe toți din când în când!

Trezirea la realitate

Nostalgia e bună dacă te trezești repede din ea cu o idee nouă sau cu dorința de a schimba ceva. Sigur n-o să devenim cu toții restauratori de mobilă veche și nici n-o să ne cumpărăm prea curând case de epocă mobilate regește.

Putem face însă altceva! Pentru că suntem în epoca în care aspectul contează mai mult decât lucrul în sine putem pretinde că suntem restauratori de mobilă cu buget redus.

Cu câteva folii de autocolant imitație mahon ne putem calma nostalgiile după epoci de mult apuse. Autocolantele pentru mobilă sunt la mare căutare în ultima vreme pentru că sunt ușor de folosit, ieftine și cu efect maxim asupra aspectului camerelor.

Joacă-te cu autocolante!

Autocolantele cu aspect de lemn de mahon au schimbat aspectul multor piese de mobilier și au adus multe aprecieri celor care au făcut transformarea. Aspectul unei camere poate deveni ușor apăsător și blasé după o vreme. Revistele specializate în decorațiuni interioare ne bombardează cu fotografii glossy cu mobile care mai de care mai arătoase.

Toți doritorii de nou pot face acum ceva pentru a îmbunătăți aspectul unui dulap trist sau a unei servante care zace într-un colț pentru că nu mai prezintă interes. A venit timpul transformărilor! Lemnul fără strălucire poate căpăta din nou un aspect atractiv. O folie de autocolant imitație mahon poate face diferența! Toată lumea o să se mire de aspectul perfect natural al mobilei refăcute cu ajutorul autocolantelor!

 Invitație la o cină regală

Regalitatea e asociată cu bunul gust, eleganța clasică a altor vremuri, palate decorate superb cu mobilă de mahon, tapițerii bogate și covoare în care te afunzi cu totul. Cine a zis că nu putem avea și noi așa ceva? Ai o masă veche și grea moștenire de la străbunica?

N-o fi ea din mahon autentic dar cine știe asta? Cu câteva folii de autocolant imitație mahon o poți face să arate regește cât ai clipi!

Folosește-ți imaginația și creativitatea iar la urmă invită-ți prietenii la o cină regală servită pe masa străbunicii restaurată de tine într-o seară de vară. Atmosfera contează! Iar atmosfera poate fi creată cu atât de puțini bani și cu atât de multă imaginație!

Inventivitatea e cheia succesului mai ales când vine vorba de aspect, decor și alte asemenea. Nu există un stil perfect iar regulile de design sunt prea complicate. Ceea ce contează e să poți schimba ceva exact atunci când îți vine la îndemână și cu bugetul pe care îl ai la dispoziție. Fii inventiv și încearcă autocolantele cu aspect nobiliar de mahon în diverse texturi și nuanțe. Nu cotează ce alegi, contează să-ți placă și să te bucuri de ceva nou!

Adresa ta de email nu va fi publicată.