Cum gasesti usor un apartament de inchiriat la pret bun

Zilele trecute m-am intalnit cu Amalia la chioscul de ziare din cartier. Cumparase un brat de ziare si era foarte stresata ca ii pleaca baiatul sa studieze in Bucuresti si vrea sa ii gaseasca din timp un apartament sau o garsoniera de inchiriat la pret bun. Am incercat sa o linistesc si sa ii spun ca nu ziarele sunt solutia pentru rezolvarea problemei pe care o are ea pentru ca ofertele cele mai bune le gaseste numai online si mai exact pe cel mai mare site de anunturi din Romania pe Storia.ro. Din proprie experienta am asigurat-o ca chiria unui apartament gasit pe Storia.ro este mult mai mica decat in ziarele locale. Plus ca pe Storia.ro poti vedea pozele imobilului care urmeaza sa il inchiriezi astfel incat iti poti da seama daca acel apartament merita sau nu vazut si inchiriat si castigi timp pretios si bani . I-am spus ca daca intra pe site poate afla cu usurinta detalii importante referitoare la locuinta pe care o inchiriaza de exemplu utilitati, zona in care se afla cu exactitate, puncte comerciale din zona cat si mijloacele de transport existente in acea zona. La o distanta de doar un clik se afla solutia la problemele celor care isi cauta o locuinta, fie ca isi doresc ca cumpere sau sa inchirieze o locuinta Storia.ro este solutia, simplu si rapid fara niciun cost.

Am convins-o pe Amalia sa incerce sa gaseasca si ea un apartament de inchiriat intr-o zona buna din Bucuresti pentru baiatul ei tot pe Storia.ro. Din fericire pentru ea sa convins destul de repede si ea ca chiria unui apartament gasit pe Storia.ro este mult mai accesibila decat ce gasise ea pana in prezent prin ziare sau pe la cunostinte.

A gasit destul de repede un apartament de inchiriat intr-o zona foarte buna si la un pret destul de accesibil. Sincer a avut si de unde sa aleaga pentru ca am vazut ca sunt foarte multe oferte de inchiriere in Bucuresti care mai de care mai atractive.

Daca si tu iti cauti un imobil in Bucuresti atunci pune mana pe mouse intra pe internet si Storia.ro te va ajuta sa iti indeplinesti dorinta. Locuinta visurilor tale este foarte aproape de tine, intra pe Storia.ro si fa cunostinta cu ea chiar astazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *