Cum alegi facultatea de stomatologie?

Daca esti un viitor absolvent de liceu cu siguranta iti faci griji cu privire la alegerea celei mai bune facultati. Nu mai trebuie mentionat ca aceasta alegere este una foarte dificila si ca de ea depinde cariera pe care vei dori sa o imbratisezi in viitor caci acest lucru deja il stii foarte bine. Unul dintre criteriile cele mai importante de care trebuie sa tii cont este domeniul pe care il vei alege. Trebuie sa alegi ce iti place tie, nu ce zice mama si tata, prietenul sau vecinul de peste strada ca este cea mai buna meserie pentru tine.

Asculta-ti inima si gandeste-te te bine inainte de a lua o decizie si abia apoi sa incepi sa te pregatesti pentru admiterea la facultatea pe care o doresti.

O meserie foarte banoasa si la mare cautare in zilele noastre este de medic stomatolog. Daca iti doresti sa imbratisezi aceasta frumoasa meserie care iti va aduce cu siguranta multe satisfactii atat financiare cat si personale cand vei vedea ca ai facut multi oameni fericiti atunci trebuie sa urmezi facultatea de stomatologie

Cum poti afla detalii despre o facultate?

Cand te-ai hotarat asupra profilului pe care doresti sa il urmezi in cadrul unei universitati nu-ti mai ramane altceva de facut decat sa alegi acea universitate in care sa te inscrii ca student.

Pentru a afla detalii despre facultatile cu profil de stomatologie din tara sau din strainatate poti apela la internet, profesori, studenti, prieteni sau cunostinte sau poti foarte simplu sa apelezi la ajutorul internetului.

Daca optezi pentru internet trebuie insa sa ai foarte mare grija ca informatiile respective sunt adevarate si nu te induc in eroare. De preferat ar fi sa verifici informatiile pe site-urile oficiale ale universitatilor respective.

De-a lungul timpului au aparut si diverse portaluri online. Unul asemenea portal este si UnivStud unde poti gasi informatii complete si corecte cu privire la oportunitățile de studiu, poti afla care este procesul de aplicare la facultătile la care doresti sa te inscrii, care este  procesul de admitere cat și costurile studiilor. De asemenea tot la UnivStud poti afla care sunt optiunile educationale pe care sistemul de invatamant romanesc si din strainatate ti le ofera si tot aici poti face compararea mai multor facultati in acelasi timp astfel poti alege facultatea care ti se potriveste cel mai bine.

Daca vrei sa afli informatii referitoare la organizarea unor evenimenteworkshop-uri, oportunități de dezvoltare personală și profesională tot pe site-ul UnivStudpoti citit aceste stiri importante pentru tine si viitorul tau profesional.

Facultati de stomatologie dentara din tara

In tara noastra exista mai multe facultati cu profil de stomatologie dentara. Cele mai cunoscute facultati de Medicina dentara din Romania sunt: Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca; Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa din Iasi; Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila  din Bucuresti; Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara; Universitatea Ovidius din Constanta.

Pentru a afla mai multe detalii despre examen, depunerea dosarelor , locuri disponibile cu taxa sau fara taxa iti recomand sa intrii pe site-ul fiecarei universitati unde vei gasi cu siguranta toate informatiile de care ai nevoie pentru a aplica la facultatea de stomatologie dorita.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *