Cele mai bune servicii de contabilitate

In urma cu ceva vreme eu si sotul meu ne-am decis sa incercam sa pornim propria noastra afacere, sa infiintam un PFA cu profesii liberale. Nu am stat foarte mult pe ganduri asa ca am completat toate documentele la Registrul Comertului, am platit toate taxele necesare la Finante, ne-am deschis un cont la Banca pe PFA. Toti acesti pasi pe care i-am urmat ne-au fost indrumati de o buna cunostinta de familie. Dupa ce am terminat cu toate formalitatile necesare infiintarii noi noastre afaceri am inceput sa cautam o firma de contabilitate care sa ne ajute cu toate situatiile contabile necesarii functionarii unei firme.

Am avut noroc tot cu acea cunostinta de familie caci ne-a recomandat FirmaDeConta o firma ce ofera servicii de contabilitate atat pe raza Municipiului Bucuresti cat si pe intreg teritoriul tarii in cele mai bune conditii. Pentru ca avem mare incredere in sugestile oferite de prietena noastra am mers si de aceasta data e mana ei si am intrat in legatura cu aceasta firma de contabilitate.

Cum am apelat la serviciile de contabilitate oferite de FirmaDeConta?

Am aflat ca aceasta firma de contabilitate detine situl  www.firmadeconta.ro asa ca am intrat pe acest site unde am completat formularul de contact cu datele personale. In urma completarii acestui formular am fost contactati intr-un timp foarte scurt de catre un reprezentant si am stabilit de comun acord o intalnire. Ba mai mult am aflat ca tocmai am primit si o sedinta de consultanta gratuita in cadrul careia se va efectua o evaluare a situatiei contabile a companiei noastre si ca vom primi cele mai bune sfaturi cat si raspunsuri la toate intrebarile noastre toate acestea absolut gratuit.

In urma intalnirii am aflat exact care sunt costurile si serviciile incluse pentru contabilitate pfa.

Care sunt serviciile incluse  de contabilitate pentru PFA?

In primul rand vom primi asistenta  la intocmirea documentelor primare, consiliere în utilizarea internetbanking-ului, consultanta personalizata pentru facilitatile / deductibilitatile ce le poate avea un PFA profesie liberala; Managementul (planificarea, informarea si urmarirea decontării) taxelor de plata catre stat (impozitul anticipat și contribuția la fondul de sanatate) pe fiecare sursa de venit (profesie liberala, cedarea folosinței bunurilor, proprietate intelectuala etc)

Declaratiile estimative de venit cod 220, declaratii fiscale privind venitul realizat cod 200, declaratia 392 A sau B dupa caz se vor depune de catre firma de contabilitate. De asemenea tot ei se ocupa si de colectarea periodica a documentelelor.

Am fost foarte incantati de cum a decurs rima intalnire si de informatiile pe care le-am primit asa ca am si semnat contractul cu FirmaDeConta, firma care de peste 25 de ani ofera clientilor sai cele mai bune servicii de contabilitate de pe piata!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *