Cel mai bun service din oras si cele mai bune preturi – Glassgsm – un lider de nadejde

Ori de cate ori intampinam probleme legate de functionarea dispozitivului mobil, dorim ca service-ul la care apelam sa ne ofere solutii optime, la preturi mici. Insa acest lucru se intampla doar foarte rar, pentru ca majoritatea firmelor de reparatii au niste preturi uneori prea piperate, iar calitatea serviciilor nu este de fiecare data asa cum s-ar fi dorit.

Pentru ca orasul Suceava este destul de mare, probabil nu iti va fi prea usor sa cauti si sa si gasesti cel mai bun loc in care sa iti repair smartphone-ul. Ca sa iti usurez munca, in continuare iti voi povesti despre cel mai potrivit loc care presteaza astfel de servicii si ce anume gasesti acolo.

Este vorba despre Glassgsm, o echipa de profesionisti in domeniul reparatiilor, care reusesc de fiecare data sa gaseasca cele mai bune solutii pentru tine.  Pe www.glassgsm.ro gasesti tot ceea ce ai nevoie daca detii un iPhone sau un Samsung si acesta iti creeaza orice fel de probleme.

glassgsm-reparatie-telefoane_1

In continuare iti voi prezenta cateva dintre serviciile pe care le presteaza acestia, in functie de modelul telefonului.

  • Modele de iPhone si tipuri de reparatii

Indiferent ca este vorba despre modelele de iPhone 4, 5, 6, sau de 4s, 5s, 5c, SE, 6s, 6 Plus sau 6 S Plus, pe glassgsm.ro, se gaseste o gama variata de servicii complete pentru fiecare in parte. Astfel ca ai posibilitatea de a-ti aduce telefonul intr-o stare optima, in functie de problema pe care acesta o intampina:

– inlocuire sticla + LCD, display, sticla, carcasa, camera de pe spate si cea frontala

– schimbare antena wi-fi si antena GSM

–  inlocuire microfon, port USB, acumulator

– inlocuire  butoanelor oprire/pornire, a celor de volum sau a celui de pe ecran

– inlocuire vibratie, mufa, casca, difuzor.

  • Modele de Samsung si tipuri de reparatii

Modelele de Samsung ce gasesc solutie pentru orice defectiune in cadrul service-ului Glassgsm sunt urmatoarele:  Galaxy S (2, 3, 4, 5, 5 NEO, 6, 6 Edge, 6 Edge +, 7, 7 Edge), Galaxy Note (2, 3, 3 NEO, 4, 5 si Edge), S Mini (S3, S4, S5), Galaxy A (A3, A5, Alpha), Galaxy J (J1, J5).

Pentru fiecare dintre aceste modele, expertii Glassgsm detin atat cunostintele, cat si accesoriile si piesele necesare pentru a le aduce intr-o stare de functionare impecabila. Ca si in cazul modelelor de iPhone, tipul de reparatii de care poti beneficia in cadrul acestui service sunt multiple:

– schimbarea sticlei + LCD, a display-ului, a carcasei, a camera de pe spate si a celei frontale

– inlocuirea antenei wi-fi si a antenei GSM

–  inlocuirea acumulatorului, a microfonului, a portului USB

– inlocuirea  butoanelor de volum sau a celui de pe ecran, dar si a celui ON/OFF

– inlocuirea mufei, a vibratiei, a castii, a difuzorului.

Pentru oricare dintre modele de telefon doresti sa efectuezi o reparatie, ai ocazia de a face si o dializa la contactul cu lichidele fara a plati nimic.

Daca doresti sa afli mai multe despre serviciile pe care le presteaza acest service, sau despre alte informatii, acceseaza oricand site-ul glassgsm.ro.

glassgsm_3

Service GSM Suceava:

Telefon: 0745554645

Adresa: Str. Ana Ipatescu, Nr. 5, Hotel Bucovina, etaj 1, birou nr: 109, Judetul Suceava

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *