Cei mai tari specialisti in finisare

A sosit şi mult aşteptata zi în care aveam ne cumpărăm propria noastră casă! Ce mult am aşteptat această zi , credeam nu va mai veni niciodată!  Da, e adevărat, am reuşit prin intermediul unui credit bancar, după multe drumuri la bancă, nervi, bani cheltuiţi pe taxe şi pe comisioane achiziţionăm această casă care nu arată nici pe departe ca în visele noastre, e un apartament cu 2 camere „chel” fără îmbunătăţiri, atât ne-am putut permite, dar măcar avem 4 pereţi şi un acoperiş deasupra capului şi e al nostru, al familiei noastre.

uit la apartament şi deja nu mai am răbdare, îi spun soţului meu scoată ruleta  ne apucăm măsurăm căci nu mai putem aştepta nici măcar o secundă, avem nevoie urgentă de materiale pentru a face această casă devină un cămin locuibil. Nu ne permitem apelăm la specialişti aşa va trebui ne ocupăm noi doi, cei mai tări specialişti în finisare de toată lucrarea, parchet laminat, tapet, perdele, covoare, traversă . Ştim bugetul, avem dimensiunile dar unde mergem achiziţionăm toate aceste materiale în cele mai bune condiţii?

În acel moment ca prin minune îmi scapă portofelul din buzunar şi văd cardul de fidelitate de la Diego.

Da…. Diego, cum am putut uit de acest magazin minunat de unde am cumpărat acele perdele minunate cu care am impresionat-o până şi pe mama soacră! Chiar atunci mi s-a înmânat acest card de fidelitate ce poate fi folosit în toate cele peste 150 de magazine Diego din ţară. Ni s-a comunicat chiar atunci acest card ne oferă numeroase beneficii, putem beneficia de reduceri de până la 50% cât şi de servicii Diego unice valabile doar pentru noi cei care deţinem acest card. În plus de asta am şi primit pe email newsletterul cu promoţiile curente disponibile pentru beneficiarii de carduri, doar ce am verificat email-ul şi am văzut au pe stoc tot ceea ce avem noi acum nevoie.

Cu lista de dimensiuni în braţe am pornit spre magazinul din Râmnicu Vâlcea şi ne-am oprit la standul cu parchet laminat. Atât de multe sortimente, preţuri de la 17,99 lei / mp , ne făceau ochii ca felinarele, de unde ştim noi cei mai tări specialişti în finsare ce tip de parchet alegem?

Ei bine, un domn foarte simpatic, ne-a văzut suntem derutaţi, ne-a invitat la o cafea din partea casei, ne-a cerut dimensiunile şi ne-a luminat imediat minţile noastre înceţoşate de la atâtea calcule şi probleme.

Ne-a intrebat dacă avem card de fidelitate şi ne-a recomandat o pardoseală rezistenta la apă pentru sufragerie pentru i-am spus noi vechii proprietari au avut probleme cu instalaţia sanitară şi în plus când va apărea un bebe va varsă diverse lichide pe parchet iar un parchet simplu se poate deteriora în asemenea condiţii. Sincer ne-a încântat această pardoseală din vinyl care are o nuanţă medie, cu model rustic ca de duşumea, în plus durabilitatea este o proprietate care ne interesează în mod special mai ales nu schimbăm pardoseala în fiecare an. Plus reducerea de 15% datorită cardului de fidelitate ne-a convins să achiziţionăm acest timp de parchet.

Bun avem parchetul, conform dimensiunilor am adăugat în coşul de cumpărături cantitatea necesară pentru ambele camere. Tot acelaşi angajat simpatic ne-a pus la dispoziţie, adezivi, plintă, colţuri interioare şi exterioare şi alte accesorii necesare pentru a finaliza lucrarea.

Pentru ca am mai ramas cu ceva banuti am optat şi pentru perdele, draperii galerie şi sină pentru perdea. Am apelat la serviciul gratuit de tăiere şi surfilare perdele de la Diego.

Am beneficiat şi de transport la domiciliu tot oferit de către Diego.

Ajunşi acasă am depozitat materialele pe o suprafaţă plata timp de 2 zile şi apoi ne-am apucat de treabă.

În prima fază am întins împreună cu soţul meu suportul special pentru parchet, care are rolul protejeze parchetul de umiditatea de dedesubt şi -l fixeze. Am lăsat o distanţă de 1,5 cm între perete si parchet cu ajutorul unui distanţier pentru parchet. După am aşezat plăcile de parchet una câte una cu propriile noastre mâini şi am fost foarte mulţumiţi de rezultat.

Am scris acest articol pentru SuperBlog.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *