Cea mai importanta zi din viata

Nunta este fara doar si poate una din cele mai frumoase zile din viata noastra. Personajele principale mirele si mireasa isi doresc sa aiba parte de o zi perfecta, memorabila si au grija ca fiecare detaliu sa fie rezolvat la timp asa cum se cuvine.

Mireasa trebuie neaparat sa apeleze la servicii de machiaj profesional pentru a arata fara cusur in ziua nuntii. Pentru a arata perfect trebuie sa apeleze la profesionisti ar putea sa opteze pentru un Machiaj de nunta artist-touch.ro/servicii-machiaj-profesional.

6 motive ca sa alegi Artist Touch Salon

machiaj20de20mireasa2011

  • Absolut toate machiajele sunt realizate de catre Make up artist-ul  Gabriela Mirea, experienta, devotamentul si implicarea acesteia te vor face sa arati absolut minunat.
  • Indiferent de  tipul  de machiaj ales vei primit in cadrul sedintei de machiaj gene faslse si stilizare sprancene, toate acestea fiind incluse in pretul pachetului pentru care ai platit.
  • Sedinta de  machiaj va începe cu o consultatie gratuita in care vei afla ce fel de machiaj ti se potriveste, urmata de o demachere si o hidratare a tenului.
  • Machiajul efectuat de catre Gabriela Mirea se realizează ținând cont de absolut toate aspectele precum forma feței, culoarea ochilor, vestimentație preum si de tipul evenimentului la care vei lua parte astfel incat nu vei da gres cu machiajul realizat la Artist Touch Salon.
  • Produsele pentru make-ul ce sunt  folosite la Artist Touch Salon sunt profesionale si de calitate superioara. Gabirela Mirea lucreaza doar cu firme renumite de make-ul precum Dior, Mac, Yves Saint Laurent,Chanel, Bobbi Brown.
  • Machiajul profesional realizat la Artist Touch Salon rezista garantat  24h astfel vei arata minunat o perioada indelungata de timp. Nu iti vei mai face griji ca machiajul va curge sau ca se va sterge in timpul evenimentului.

Din toate aceste considerente Artist Touch Salon pare a fi solutia ideala pentru un machiaj profesional. Alege sa fii frumoasa in cea mai importanta zi din viata ta cat si la toate evenimentele care conteaza cu adevatat pentru tine si cei dragi!

2 răspunsuri la „Cea mai importanta zi din viata”

  1. Foarte dragut articol, pregatirea pentru nunta presupune aranjarea pana la cel mai mic detaliu al tuturor aspectelor, cand vine vorba de machiaj acesta trebuie executat perfect de aceea trebuie sa apelam la un salon de infrumusetare atestat; stilistii de acolo sunt profesionisti si pot face minuni pentru infatisarea unei persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *