Ce trebuie sa faci ca sa castigi o licitatie publica?

De curand m-am intalnit cu o  buna prietena care m-a rugat sa merg cu ea la o cafea pentru a o ajuta cu un sfat prietenesc in legatura cu o problema care o apasa. Am vazut-o pe Denisa foarte abatuta si sincder chiar m-a ingrijorat la prima vedere si m-am decis sa mergem impreuna ca in vremurile bune la cafeneaua de pe colt ca in vremurile bune.

Dupa ce am depanat impreuna niste frumoase amintiri din perioada liceului s-a apucat sa mi spuna off-ul ei. Zielele urmatoare trebuie sa participe la o licitatie publica pe care isi doreste sa o castige cu orice pret si nu stie ce ar putea sa faca in acest sens.

Hmmm licitatii publice, un subiect despre care am auzit multe lucruri insa pana acum nu am participat efectiv la nicio licitatie publica asa ca nu prea stiu eu cu „ce se mananca”. Tot ce am putut sa ii recomand Denisei a fost sa apeleze la o firma de consultanta achizitii pentru a fi sigura suta la suta ca primeste tot sprijinul de care are mare nevoie. I-am explicat Denisei ca o firma de consultanta formata din profesionisti  ii ofera sansa ca fie bine pregatota, sa stie ce intrebari sa puna, cand sa le puna iar la final scopul ca licitatia sa fie castigata sa fie fie atins.

Din fericire denisa m-a ascultat, a apelat o firma specializata cu ani buni de experienta in spate, formata dintr-o echipa de specialisti care au invatat-o sa intocmeasca dosarul de licitatie asa cum trebuie, i-au sugera ce intrebari sa puna, cand sa puna aceste intrebari iar la final scopul a fost atins a castigat licitatia publica la care a a participat si este foarte fericita.

Daca si tu sau o cunostinta de a ta urmeaza sa participe la o licitatie publica, ar fi foarte ok sa apelati si voi la firme specializate , sa aveti incredere in voi si in fortele voastre proprii si licitatia va fi ca  si castigata. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *