Ce produse de epilat sunt potrivite cand lucrezi de acasa?

Epilatul acasa poate fi pe cat de necesar, pe atat de dificil. Insa, cu instrumentelepotrivite si cu putina documentare inainte, vei obtine acasa aceleasi rezultate ca lasalon. Afla in cele ce urmeaza de ce accesorii ai nevoie, pe langa ceara de epilat, dar sicare sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru ca epilatul sa decurga fara probleme. Produse de epilat pentru acasaEpilatul acasa poate fi complicat spre imposibil daca nu ai ustensilele necesare.Acestea sunt menite sa te ajute sa te epilezi singura fara efort, rapid si fara durere.- Incalzitorul de ceara este esential pentru a aduce ceara la temperatura potrivita.Astfel, ceara va fi suficient de calda pentru a fi aplicata pe piele fara sa te arde. – Ceara de epilat este un alt produs pe care trebuie sa il alegi cu atentie inainte dea te epila. Genul de piele pe care o ai, tipul firului de par, dar si zona pe care oepilezi sunt criteriile care stau la baza deciziei care ceara este mai buna pentrutine.- Spatulele pentru ceara sau solventul pentru curatat ceara sunt acele accesoriicare iti usureaza intreg procesul de epilare. Tot aici sunt incluse si lotiunile pebaza de ulei pentru indepartatul resturilor de ceara de pe piele. Cu ajutorul lor indepartezi ceara fara a irita pielea.

Benzile depilatoare profesionale sunt la fel de eficiente ca ceara fierbinte. Cu elenu risti sa faci pete de ceara in jurul tau, insa nu pot fi refolosite. In cazul in care esti la inceputul drumului in ceea ce priveste epilatul acasa, cel maisigur este sa optezi pentru kit-urile gata concepute. Spre exemplu, gasesti produse deepilat de la Cupio gandite in kit-uri pentru piele sensibila, normala sau uscata.Trucuri pentru un epilat corect- Pregatirea pielii inainte de epilare este unpas crucial pentru a evita infectiile si pentrua executa o epilare rapida si fara durere.Exfolierea pielii se face cu o zi inainte deepilat, in nici un caz in ziua epilarii.- Inainte de a aplica ceara pe piele, aceastatrebuie sa fie curata si uscata, fara lotiuni,creme sau impuritati pe ea.- Pentru ca parul sa fie indepartat cu successi complet, firul trebuie sa aiba o anumitalungime. Daca este prea scurt ceara nu ilva prinde, iar daca este prea lung ceara ilva rupe in loc sa il smulga. De aceea, dacafirul de par este prea lung acesta trebuietuns inainte de a aplica ceara. – Inainte de a aplica ceara pe piele este recomandat sa verifici daca aceasta aretemperatura potrivita. Ceara se aplica in sensul cresterii parului si tragi in sensulopus cresterii parului. Pentru a diminua durerea, asezi palma pe zona proaspatepilata.- Ceara ramasa se indeparteaza cu solutii speciale, uleioase. Dupa epilare esterecomandat sa aplici pe piele o crema hidratata, dar care are si proprietatiantibacteriene.

Acum poti sta linistita in cazul in care ratezi programarea de la salon. Cu un kit cuproduse profesionale si cu sfaturile de mai sus, te vei simti ca la un centru deinfrumusetare chiar la tine acasa!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *