Ce muzica mai ascultam

Va spuneam in articolul trecut ca mi-am amintit de o melodie de a Denisei Lumea doarme eu n-am somn, o melodie pe care am ascultat-o zi si noapte de zeci de ori orin diferite cai tv, radio, cd-uri, casete sau direct la calculator. Imi placea Denisa foarte mult, si acum imi mai plac anumite melodii, mai ales astea vechi care mi-au marcat adolescenta.

Cred ca foarte multi adora mai mult melodiile mai vechi decat muzica actuala.

Sincera sa diu acum nu am nici o melodie care sa imi intre asa de mult la suflet, pe cand atunci aveam nu una, nu doua ci mult mai multe cantece de diferite genuri muzicale.

Am in suflet anumite melodii pe care nu crd ca o sa le uit vreodata, Voltaj ramane formatia mea de suflet iar melodia lor cu 20 de ani mi-a marcat copilaria. De la Voltaj imi plac multe melodii care imi plac foarte tare. Mi-a placut si Albinuta si 20 si multe altele/.

Mi-a placut foarte mult si formatia 3 SE care anul acetsa a si reusit sa se uneasca din nou , imi plac foarte mult piesele lor pline de energie, sensibilitate. Imi place de ei foarte mult si chiar imi doresc sa reziste sa nu se mai destrame aceatsa minunata formatie.

Imi place foarte mult si Delia. Pe Delia am desoperit o pentru prima fata cand facea parte din formatia N and D si de atunci o urmaresc peste tot, la televiizor, la radio etc.

Voi ce muzica ascultati? Veche sau noua, clasica sau moderna, rock dance sau pop. muzica face parte din viata noastra, versurile sunt inspirate din viata de zi cu zicu. EU una nu as putea sa traiesc nicio zi fara muzica,!

In aceasta perioada acsult un alt gen de muzica, ascult colinde care prevestesc venirea Craciunul !Nu i asa ca e minunat?

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *